Connect with us

stoplekto

Φοβερό παιχνίδι-Στα πέναλτι η Μάχη

Published

on

Ο Νικολακάκης υποδέχτηκε την Μάχη Μαραθώνα για τους ”16” του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να οδηγούνται στη παράταση και τα πέναλτι, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-1. Η Μάχη προηγήθηκε στο 52′ με τον Σέμε αλλά στο 57′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταί. Εφτά λεπτά αργότερα με δέκα έμεινε κι ο ΑΠΟ λόγω απευθείας κόκκινης του Μητσέα αλλά στο 87′ ο Πιτσούνης ισοφάρισε και έστειλε το ματς στη παράταση. Εκεί, το μόνο αξιοσημείωτο που συνέβη ήταν η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Εγιουρούμ που έστειλε τους γηπεδούχους με εννιά παίκτες στη ρώσικη ρουλέτα. Τελικά ήρωας αναδείχθηκε ο Τσούνης, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι και έδωσε το εισιτήριο για του οκτώ του θεσμού.

Διαιτητές: Δραγάτης, Λάμπρου, Δουλγεράκης.

Νικολακάκης: Χ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (59′ Καβάσης), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (52′ Πιτσούνης), Καλέρης, Τερζίεφ, Καλογερόπουλος, Λαζαρίδης (70′ Μουκάνης), Εγιουρούμ.

Μάχη: Τσούνης, Τσέλας (60′ Καχόπουλος), Α. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωρτηριάδης, Καραλής, Ζιάνγκος, Νταί, Σέμε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ (70′ Μεταξάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply