Connect with us

stoplekto

«Φορτσάρει» για την Α’ ΕΠΣΑ ο Παπάγος!

Published

on

Σε μια καλή προπόνηση ενόψει των τελευταίων κρίσιμων τεσσάρων αγωνιστικών, ο Παπάγος επικράτησε 5-1 του καταδικασμένου Ακάδημου στο νταμάρι του Χολαργού. Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα συνεχίζει απτόητη στην κορυφή αριθμώντας 58 βαθμούς και παραμένει στο +4 από την δεύτερη Δάφνη και στο +5 από Άμιλλα και Πετράλωνα. Όσον αφορά την ομάδα του Αμαρουσίου, βρίσκεται ουραγός με -5 και ποιος ξέρει για πόσο καιρό ακόμα θα υπάρχει ως σωματείο.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης. Μόλις στο 8′ ο Ρέτζο άνοιξε το σκορ μέσα από την περιοχή και στο 17′ ο Μιχαλόπουλος έγραψε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ταλαντούχος άσος είδε το φάουλ του να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στο 40′ είδε τον Ράπτη να μειώνει σε 2-1. Σε εκείνο το σημείο, ο Γιάννης Σιλεβίστας αφύπνισε τους παίκτες του, με αποτέλεσμα Βάρφης και Μπράτσι να σκοράρουν στο 43′ και το 45′ για το 4-1 του ημιχρόνου. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κουτσουβέλης σε χαλαρό τέμπο στο 83′.

Διαιτητές: Γενναίος Ν., Δαρτσακλής Η., Μπουζιάνης Λ.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Σούντας, Αλεξιάδης, Φλώρος, Αναστασίου, Ρέτζο (53′ Ζαχαριάς), Λιούκας, Μιχαλόπουλος, Βάρφης (58′ Αμυγδαλάρης), Παπαναστασίου (46′ Κουβέλης), Μπράσι, Κολοβός.

Ακάδημος (Βασίλης Τσιάκαλος): Σάμιος, Αλεξόπουλος, Αλεξάκης, Νάος, Ναλμπάντης, Αποστολόπουλος (46′ Λούκας), Σπυρόπουλος, Χαραλάμπους, Τρέκο, Ράπτης, Λαγουνάρος.