Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Φουλάρει” για τίτλο ο Μανδραϊκός 5-1 την Νέα Πέραμο

Published

on

Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Νέας Περάμου ο Μανδραϊκός,  νίκησε με 5-1 και ξέφυγε στην κατάταξη του Ασπροπύργου που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στα Λιόσια με τον Ακράτητο.

Για τον Μανδραϊκό σκόραραν οι Πασαλίδης με πέναλτι (ανατροπή Στύσι) στο 8’ , Στύσι με κεφαλιά στο 25’ από ασιστ του Χαλβατζίου, Γκαβζίδης στο 34’ με σουτ , Πασαλίδης στο 50’ με σουτ, Χαλβατζίου στο 90’. Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων σημείωσε με πέναλτι ο Τοπτίδης Ι. στο 62’ που μείωσε σε 4-1.

Στο 49’ η Νέα Πέραμος έχασε πέναλτι από διπλή απόκρουση του τερματοφύλακας των γηπεδούχων  Μαβίδη στην εκτέλεση και το «ριμπαουντ» του  Τοπτίδη Γ..

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια με τους Λελούδα στο 61’ και Χαλβατζίου στο 80’ καθώς και δύο χαμένα πέναλτι  το πρώτο στο 54’ όταν ο Πασαλίδης εκτέλεσε άουτ και στο 79΄που απέκρουσε ο Ρήγας σε εκτέλεση του Πετσίτη.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας Φ.

Μανδραϊκός: Μαβίδης,Φυσαράκης(55’Καλικάντης), Φραγκόπουλος, Λαμπρίδης,Παντίδος,Γιουκαρής(77’Χαλκίδης), Λελούδας(66’Πετσίτης), Γκαβζίδης(65’Κακοσίμος), Στύσι(75’Α.Λογοθέτης), Παπσαλίδης Χ, Χαλβατζίου.

Νέα Πέραμος: Ρήγας,Μυρτάι,Μπριάνας(73’Ι.Ζουμπλιός), Σεβαστής,Αλέξη,Γεωγιάδης, Μπάμπαλος,Νάκος(46’Δουκάκης), Β.Ζουμπλιός,Τοπτίδης(85’Μπουτσάι), Δράγασης(46’Πνευματικάκης).