Connect with us

stoplekto

Φουλ..μεταγραφές ο Θρασύβουλος

Published

on

Μετά την έλευση του Στάθη Σταθόπουλου στον πάγκο του Θρασύβουλου, η ομάδα της Φυλής ανακοίνωσε σειρά μεταγραφών.

Πρόκειται για τον Στράτο Τζιωρτζόπουλο, ο οποίος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί σε Κερατσίνι, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Ακράτητο, Πανιώνιος, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ξάνθη, Πανθρακικό και Καλλονή.

Ο πολύπειρος άσος υπέγραψε στο σύλλογο της Φυλής συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας

.Ο εν λόγω παίκτης ήταν στο στόχαστρο του Βύζα αλλά χάλασε η μεταγραφή του αφού ό ίδιος ο πάικτης είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ακόμα ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θρασύβουλο. Ο 24χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Φυλής και την Παρασκευή θα ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Να σημειώσουμε ότι ο Ξενοδόχοφ δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα στον ΑΟΧ.

***

Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής, λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ανακοίνωσε ακόμα την απόκτηση μέσου Ξενοφώντα Πάνου από την Παναχαϊκή, του μεσοεπιθετικού Ρόμπινσον Μπέκα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, του τερματοφύλακα, Νίκου Σταυριανού από τον Απόλλωνα Σμύρνης, του μέσου Νίκου Σκόνδρα από τον ΠΑΟ Ρουφ, του αμυντικού Χρήστου Μανιάτη από τον Πανηλειακό και του μέσου, Μανώλη Καλογρίδη από τον Πανηλειακό.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον μέσο του Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρη Ρούσση.

ΑΝ.ΤΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply