Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φούσκας: «Περήφανοι για την ομάδα μας! Καθαρό το πέναλτι»

Published

on

Ο Ιάσων Ιλίου δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι 4-2 από το Ηράκλειο. Οι παίκτες του Νίκου Φούσκα κατέθεσαν και την ψυχή τους για το χρυσό εισιτήριο, όμως το άγχος δυσκόλευε την τελική προσπάθεια. Οι ‘κυανόλευκοι’ κρατούν την εμφάνιση και στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου ενάντια στην Ηλιούπολη. Στόχος το θετικό αποτέλεσμα στον Βύρωνα (συνεχίζονται οι εργασίες στο Ηλιούπολης Α’), μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη έχοντας ένα πόντο διαφορά.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Φούσκας, παραχώρησε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης και ανέφερε τα εξής: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, αξίζαμε την πρόκριση, όμως πήγαμε στα πέναλτι όπου επικρατεί ο πιο τυχερός. Δίνω συγχαρητήρια στο Ηράκλειο για την πρόκριση, αλλά και στα δικά μου παιδιά. Επίσης, δεν μπορώ να παραβλέψω το πέναλτι στον Χαλιάσο στο 26′. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια παράβαση να μην δίνεται όσα χρόνια είμαι προπονητής. Συνεχίζουμε τώρα και κοιτάμε το παιχνίδι ενάντια στην Ηλιούπολη. Είναι σημαντικό για εμάς, επειδή προερχόμαστε από ένα ανεπιτυχές εντός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στον Ήφαιστο.»

Στο απουσιολόγιο, ο Ηρακλής Βασιλάκος έχει τεθεί εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω κατάγματος στην περόνη στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο. Επίσης, τιμωρημένοι εξακολουθούν να είναι οι Μανώλης Ξενάκης και Άγγελος Κωνσταντόπουλος έχοντας ακόμα να εκτίσουν μια και δύο αγωνιστικές αντίστοιχα λόγω κόκκινης κάρτας στον αγώνα με τον Ήφαιστο Περιστερίου.