Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Φρέναρε» το Καλαμάκι η Ανθούπολη

Published

on

Έναν ακόμα βαθμό σύλλεξε η Ανθούπολη στην μάχη που δίνει για παραμονή στην Β’ ΕΠΣΑ. Η συγκεκριμένη επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς…θύμα ήταν το ανεβασμένο Καλαμάκι. Το τελικό 1-1 στον Άλιμο κράτησε τους ‘κυανόλευκους’ ένατους έχοντας 26 πόντους, σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που αριθμούν 14 βαθμούς στην 14η θέση, όπως ο Αστέρας Εξαρχείων.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, όμως κανείς δεν περίμενε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είχε διαμορφωθεί από το 22′! Μόλις στο 5′ ο Αλέξανδρος Καφετζής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τον Αθανασίου να είναι πιο τυχερός και να ανοίγει το σκορ στο 19′. Τρία λεπτά αργότερα, ο νεαρός Μπάρδι με πλασέ εντός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια για το συγκρότημα του Σωτήρη Θεοδώρου, το οποίο στάθηκε τυχερό βλέποντας ξανά τον Αλέξανδρο Καφετζή να σουτάρει στο δοκάρι του Στεργίου στο 25′.

Διαιτητές: Ολυμπιάδης Ν., Τσαλίκη Ε., Ψαρίδη Χ.

Καλαμάκι (Νίκος Μανωλάς): Χαλιμούρδας, Κοτόπουλος, Μπαφίλιος, Λάσκος, Γεροντάρης Μ., Γιοβανόπουλος, Κουκοβίνης, Καφετζής Α. (29′ λ.τρ. Ταμπάκου), Κατσιπόδας (55′ Χρυσολωράς), Ιωακειμίδης (75′ Καφετζής Γ.), Αθανασίου.

Ανθούπολη (Σωτήρης Θεοδώρου): Στεργίου, Κακιώρης, Κυριανάκης, Τζεβελέκος Ν., Τζεβελέκος Θ., Λάμπος, Μπάρδι, Τσαγκής, Παππάς (61′ Στρείδης Α.), Μαντινιώτης (78′ Κωστούλας), Στρείδης Ν.