Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Φρένο από Αστέρα για Μανδραϊκό 0-0 στην Μαγούλα

Published

on

Στοπ στην ξέφρενη πορεία του Μανδραϊκού έβαλε ο Αστέρας Μαγούλας  που τον υποχρέωσε σε λευκή ισοπαλία  και απώλεια βαθμών.

Οι γηπεδούχοι που ήταν πολύ καλά διαβασμένοι ανέκοψαν τον συνήθη ρυθμό του αντιπάλου και τελικά δεν του επέτρεψαν να είναι παραγωγικός μάλιστα στο 17’ ο Κώνστας είχε προσπάθεια στο δοκάρι .

Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Σωτήρχου προσπάθησε να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο. Κορυφαία στιγμή για τον Μανδραϊκό η ευκαιρία του Χαλβατζίου στην εκπνοή του ματς που σταμάτησε στο δοκάρι του Πορανίδη.

Στο 38’ ο Βαλεντίνος Βλάχος τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαιτητής ήταν ο  Βάτσιος.

Αστέρας Μαγούλας: Πορανίδης, Μυρσινιάς, Γουβαλάρης, Λογοθέτης Φ., Πέππας, Λογοθέτης Α., Χαλκίδης(87′ Χάντης), Κώνστας(90′ Οικονομόπουλος), Ράλλης, Μπέχλης(69′ Καναβός), Μπάλλα.

Μανδραϊκός: Μαβίδης, Βλάχος(λ.τρ.44′ Έβερετ), Φραγκόπουλος, Φυσαράκης, Παντίδος, Λάμπρου(78′ Απαζίδης), Λελούδας(78′ Βούκα), Γιουκαρής, Χαλβατζίου, Πασαλίδης, Κακοσίμος(55′ Γκαβζίδης).