Connect with us

stoplekto

Φρένο στην Άμιλλα από το Γαλάτσι

Published

on

Τα τελευταία αποτελέσματα είχαν αφήσει πίσω τον ΠΑΣ Γαλάτσι από τις πρώτες θέσεις. Έτσι, κόντρα στην Άμιλλα φρόντισε να δώσει απαντήσεις και τα κατάφερε έχοντας, επίσης, την τύχη με το μέρος του. Οι ‘κυανόλευκοι’ επικράτησαν χάρις το ωραίο φάουλ του Παπαδάκη στο 63′, όμως νωρίτερα θα μπορούσαν να είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ και το παιχνίδι να είχε άλλη τροπή. Συγκεκριμένα, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Θανασάι κέρδισε πέναλτι από τον Ευαγγέλου, αλλά ο Φραγκουλόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Τσάτσα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Περιστεριώτες στάθηκαν εκ νέου άτυχοι στο 63′, αφού το σουτ του Κακαράκη βρήκε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης έγινε το φάουλ για το 1-0. Στην βαθμολογία, προσωρινά πέμπτο έχοντας 20 βαθμούς βρίσκεται το συγκρότημα του Πάρη Βάλβη, ενώ το σύνολο του Γιώργου Μπεκρή παρέμεινε τέταρτο με 22 πόντους.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Βασιλάκης Χ., Αραβίδης Γ.

Γαλάτσι (Πάρις Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς (60′ Κλάδης), Ψαρρής, Μανωλάς, Κυριλίδης (57′ Τσαλιαγκός), Παπαδάκης, Καλαμάρας (83′ Γκοργκόλης), Γαλάνης, Θεοδωρακάτος.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δέγκλερης (46′ Μέμη), Ψήλος, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Μπάιρας (67′ Δούμας).