Connect with us

stoplekto

«Φρένο» στον Αστέρα Ζωγράφου από την Ελευθερούπολη

Published

on

Τα όνειρα του Αστέρα Ζωγράφου για άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ ψαλίδισε σε ένα βαθμό η Ελευθερούπολη που επικράτησε 2-1 στην Νέα Ιωνία. Μάλιστα, το τρίποντο ήρθε και με ανατροπή κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στο εντός έδρας ντεμπούτο του Λεωνίδα Μπακογιάννη. Στην βαθμολογία, οι πέμπτοι ‘κιτρινόμαυροι’ πλησίασαν στον πόντο τον Αστέρα, ο οποίος αριθμεί 42 βαθμούς στην τέταρτη θέση.

Οι ‘κυανέρυθροι’ προηγήθηκαν στο 21′ χάρις την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντάνο. Όμως στο 30′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι που υπέπεσε ο Ορφανός και μετουσίωσε σε γκολ ο Τζήμας. Ο ακραίος οπισθοφύλακας του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς αποβλήθηκε, επίσης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την εν λόγο παράβαση. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσούκας στο 83′, ένα γκολ που πανηγύρισαν έξαλα όλοι μαζί στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Παπαθανάση στο 90+1′.

Διαιτητές: Ρεσίτης Σ., Καραγεώργος Α., Καραμπέκιος Α.

Ελευθερούπολη (Λεωνίδας Μπακογιάννης): Λεζγίδης, Δαυΐδ, Τζήμας, Πολυτσέρης, Φατούρος, Μακρής, Χαλάς (37′ λ.τρ. Βλάχος), Βέρρας (76′ Πήλιος), Χαραλάμπους, Τσούκας, Θεοφιλόπουλος (46′ Σπάρος).

Αστέρας (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Στραβοδήμος, Ορφανός, Κυριαζής, Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Πρασσάς, Χατζησπύρος (79′ Ζαχαράκης), Μπεθάνης (62′ Χελιώτης), Ντάνο, Ντάκα.