Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Φρένο» στους Αγ. Αναργύρους για την Ηλιούπολη

Published

on

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Άγιοι Ανάργυροι οι οποίοι και επικράτησαν της Ηλιούπολης με 1-0 και πλέον μόνο αν δεν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία θα υποβιβαστούν. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κακοί σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα, πληρώνοντας και την απουσία του Πετρίτση ο οποίος αποχώρησε στο 22′ από το γήπεδο λόγω τραυματισμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «Ένωση» ήταν ο Τουμάσης ο οποίος και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 42′, εκμεταλλευόμενος άψογα την κεφαλιά πάσα του Παναηλίδη. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να πετύχει ακόμα και χατ τρικ, αφού σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια της εστίας του Καταχανάκη. Η πρώτη ήταν με κεφαλιά στο 12′ και η δεύτερη με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88′. Διαιτητές ήταν οι Τριτσώνης, Αργυρός και Μεϊντανάς.

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τριανταφύλλου, Μαντέλος, Αδαμίδης, Μιστρίδης, Μακρόπουλος, Μιχαλάτος, Καλογριάς, Μαχαίρας (81′ λ. τρ. Φιλιππίδης), Παναηλίδης (63′ Πλεξίδας), Σερδενές, Τουμάσης (90′ Γκλοντεράι)

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καταχανάκης, Παπανικολάου, Συμεών, Ρωμανός, Ζιαμπάρας, Γιαννακόπουλος, Γεμιστός, Ζουμπουνέλης (63′ Ντόκο), Πετρίτσης (22′ λ. τρ. Τρυφέρης), Δωματιώτης, Μάκος (46′ Πασπαλιάρης)

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

 

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply