Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Φρένο’ στο Χαλάνδρι από τον Ήφαιστο Περιστερίου

Published

on

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Ηφαίστου, όπου η τοπική ομάδα πήρε σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στο Χαλάνδρι. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ έβαλαν φρένο στο συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου και έδειξαν ότι μέσα σε τέσσερις μέρες ξέγραψαν την βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Άγιο Ιερόθεο. Οι παίκτες του Θοδωρή Τρανού μπλόκαραν τους ‘πράσινους’, έκαναν ευκαιρίες και πήραν την νίκη χάρις τον Γιώργο Μπότη. Ο 24χρονος άσος στο 50′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έδωσε την νίκη στον Ήφαιστο ενώ στο 70′ κέρδισε την δεύτερη κίτρινη του Ποτουρίδη, ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Επόμενη αναμέτρηση για τα δύο σωματεία την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο κόντρα σε Θρίαμβο Αθηνών (εντός) και Κρόνο Αθηνών (εκτός) αντίστοιχα.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Κολλιάκος Α., Λεοντακιανάκος Κ.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Ζωντός, Ζαφειράτος, Σφίχτης (59′ Καλαϊτζής), Μουρκάκης, Μάκρας, Ζήκος (77′ Γιαννούλας), Μπότης, Τζαβάρας, Παπαγιάννι (36′ λ.τρ. Ρωμαΐδης), Παπαευθυμίου, Ρόππας.

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Μερτής, Χατζηγρυπάρης (46′ Ποτουρίδης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Κατσιούλης Α., Μαυρουδής (46′ Μπακέας), Τρυφιάτης, Τσίτσαρης, Σκούμας (62′ Σουμελίδης).