Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φραγκάκος : H ομάδα μου θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία!

*

Published

on

Μπορεί η εκκίνηση που πραγματοποίησε η Διάνα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας τις τρεις πρώτες αγωνιστικές να ήταν άξια θαυμασμού, με δεδομένο ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν συγκεντρώσει εννέα βαθμούς! Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών, καθώς το σωματείο από την Ηλιούπολη με το πέρας 24 αγώνων στο πρωτάθλημα μετράει μόλις έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 14 ήττες. Η συγκεκριμένη συγκομιδή βρίσκει την ομάδα των νοτίων προαστίων να φιγουράρει στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μόλις 22 βαθμούς.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Άκη Μιχαηλίδη, και να προσλάβει στη θέση του τελευταίου τον Άρη Μπαλαμπάνη, τονίζοντας ότι κάτι θα έπρεπε να αλλάξει στη ψυχολογία της ομάδας ώστε να πάρει τα… πάνω της!

Την προηγούμενη εβδομάδα η Διάνα επικράτησε της Ελευθερούπολης με 3-2 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αποδεικνύοντας σε όλους όσους την είχαν ξεγραμμένη ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το… τομάρι της. Πλέον ιθύνοντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν ότι η αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Ζωγράφου θα καθορήσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου στην κατηγορία.

Mιλώντας για το παιχνίδι ένα εκ των πρωταγωνιστών της Διάνας, ο Ηλίας Φραγκάκος τόνισε χαρακτηριστικά: « Η ομάδα τους τελευταίες μήνες ακολουθεί πτωτική πορεία παρά το δυνατό ξεκίνημα που είχαμε πραγματοποιήσει. Εμείς που φέραμε εδώ τη Διάνα, μπορούμε να ανατρέψουμε μόνοι μας την κατάσταση. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε. Νομίζω πως το ψυχολογικό κομμάτι μας έχει επηρεάσει όλους. Την Κυριακή πετύχαμε μια σημαντική νίκη και ευελπιστώ ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Εάν αποσπάσουμε το Σάββατο θετικό αποτέλεσμα, πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει όλα τα παιδιά να υπερβάλλουμε εαυτόν στον αγωνιστικό χώρο στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply