Connect with us

8ος Όμιλος

Φραγκουλάκης: “Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα ματς στην Αλικαρνασσό-Ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν το χάνεις”

Published

on

Ο μεγάλος αρχηγός του Ηροδοτου πραγματοποίησε ακόμη μια μεστή εμφάνιση ενώ όσες φορές η μπάλα στήνονταν έξω από την περιοχή, οι σκέψεις του ήταν σωστές, ωστόσο δεν αξιοποιήθηκαν.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης κατάφερε να δημιουργήσει αρκετά καλά το παιχνίδι του Ηροδότου, όμως ο ίδιος δεν κατάφερε να σκοράρει.

Παρ’ όλα αυτά στις δηλώσεις που παραχώρησ εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας:

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ομάδα που είχε ξεκινήσει με ισοπαλία τη διαδικασία και ήθελε σίγουρα τη νίκη. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη και στην ουσία σε ένα τέτοιο μίνι πρωτάθλημα όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι δεν το χάνεις. Για εμάς είναι θετικός ο βαθμός εκτός έδρας. Έχουμε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στα Σπάτα. Θα πάμε και εκεί και πέρα να κερδίσουμε”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι με το 2Χ2 στα ματς με Εθνικό και Σπάτα στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος θα κατακτήσει την άνοδο, ο “Φράγκι” είπε:

Δεν μπορώ να πάω σε αυτά τα τελευταία δυο ματς που είναι στην Αλικαρνασσό. Έχουμε ακόμη δυο εκτός έδρας ματς στα Σπάτα και στην Αμαλιάδα. Πάμε να παίξουμε το ποδοσφαιρο μας. Θα ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες και θα ανέβουμε και πάλι στην Αθήνα για να τα δώσουμε όλα στο επόμενο ματς που είναι κομβικό για εμάς. Πρέπει να πάρουμε του τρεις βαθμούς για να έχουμε μέσα στην έδρα μας τα δυο ματς που αν καταφέρουμε να φέρουμε και τον κόσμο δίπλα μας θα κάνουμε ένα μεγάλο άλμα πιστεύω.