Connect with us

stoplekto

Φροντίζει για το μέλλον ο ΑΟ Κορυδαλλός

Published

on

Σημαντικές επενδύσεις για το μέλλον πραγματοποίησε ο ΑΟ Κορυδαλλός, αφού ενέταξε στο δυναμικό του κάποιους μικρούς ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.

Τους 19χρονους Αντώνη Βλαντή(επιθετικό από Ατρόμητο Κερατσινίου, Αλέξανδρο Γιαννιώτη(δεξί μπακ χαφ από Ατρόμητο Κερατσινίου), Παναγιώτη Καρακώστα(στόπερ από Προοδευτική), τον 17χρονο Άνγκελο Κατιάι(αριστερό μπακ χαφ από Ηλυσιακό), τους 18χρονους Διονύση Πλούμη(αριστερό μπακ δανεικός από Χαραυγή) και Δημήτρη Μίχα(αμυντικό χαφ ανήκει στον Κορυδαλλό και επανήλθε από τραυματισμό) και ο 16χρονος υψηλόσωμος γκολκίπερ Γιώργος Κατσικώστας που ανέβηκε από το εφηβικό τμήμα. Ο τελευταίος Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Κερατσινίου ενώ ήρθε πέρσι από τον Πανιώνιο Νέα Σμύρνης. Έχει πάρει μέρος σε camp της ΠΑΕ Λεβαδειακός ενώ πέρσι τον κάλεσαν και δοκιμάστηκε στην Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμη έχει παίξει και στις μικτές Πειραιά και Αθήνας.

Όλοι οι παραπάνω παίκτες προωθήθηκαν και ήρθαν στην ομάδα μετά από εισήγηση του προπονητή Σίμου Καραγιαννίδη.

* Η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός ευχαριστεί την διοίκηση της Χαραυγής για τον δανεισμό του Διονύση Πλουμή και την διοίκηση του Ηλυσιακού για την παραχώρηση του Άνγκελο Κατιάι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply