Connect with us

stoplekto

« Φτερουγίζει » στην κορυφή ο Αετός Κορυδαλλού  2-0 την Οδηγήτρια

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Αετό Κορυδαλλού, καθώς κατέβαλε στο ντέρμπι κορυφής την κατώτερη των προσδοκιών της Οδηγήτρια και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο, αφού αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς. Το ντέρμπι  που διεξήχθη μέσα σε άριστα αθλητικά πλαίσια,  παρακολούθησαν πάνω από 400 φίλαθλοι.

Σε ένα νευρικό ματς, χωρίς τις σπουδαίες φάσεις, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη τους στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων. Μόλις στο 1’ αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και άνοιξαν το σκορ όταν ο Τουλουβασίλης σε κενή εστία εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Δρίβα σε σουτ του Μούτσα. Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από ωραία ομαδική ενέργεια στο 57’ όταν ο Μούτσα σέντραρε, ο Δρυμούσης πάσαρε με κεφαλιά στον Λέσι, ο οποίος πάλι με κεφαλιά «ψαράκι» έγραψε το τελικό 2-0

Σε γενικές γραμμές καλός ήταν ο διαιτητής Βικτωράτος.

ΑΕΤΟΣ: Θωμόπουλος, Κουντουράς, Καλλέργης, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης(87’ Μπερίσα), Λέσι, Μπαμπουλάκης, Μούτσας, Δρυμούσης(75’ Ξενιτόπουλος).

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Νάζαρης(83’ Κύριας), Πολυχρονίδης, Μελάς, Πλάκας Α.(75’ Παναγόπουλος), Γιαννής(67’ Πλάκας Κ.), Μουστάκας, Χατζάκης, Γλυνός, Αυγέρης, Χονδρουδάκης.

foto Ntinos Lioreisis-portofsports.gr