Connect with us

stoplekto

Φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα το Γαλάτσι

Published

on

Ο ανανεωμένος ΠΑΣ Γαλάτσι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αθηνών επικρατώντας 2-1 του αξιόλογου Αγίου Θωμά. Ήταν το πιο αμφίρροπο ζευγάρι αυτού του γύρου και σίγουρα τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα εδώ για τον μεγάλο νικητή. Οι ‘κυανόλευκοι’ από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον ‘κανονιέρη’ Χάρη Χαραλάμπους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι στο 55′, όταν ο Τσαλιάγκος υπέγραψε το 2-0 δίνοντας στον ΠΑΣ σκορ ασφαλείας. Οι ‘πορτοκαλί’ έδειξαν να μην τα παρατάνε και στο 67′ είχαν δοκάρι με τον Αναστασάκη, ενώ στο 87′ ο Μαστρογιάννης πέτυχε από τα έντεκα βήματα το τελικό 2-1 σε μια ποιοτική αναμέτρηση.

Διαιτητές: Φίτσας, Μπεκιάρι, Ματσούκας.

Γαλάτσι (Πάρης Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Διαμαντίδης (46′ Ευαγγέλου), Βασιλάκης, Κλάδης, Ψαρρής, Καραμπέτσος (55′ Παπαδάκης), Κυριλίδης (46′ Θεοδωρακάτος), Μπίλο, Χαραλάμπους, Τσιαντής, Τσαλιάγκος.

Αγ.Θωμάς (Κώστας Τσινιάς): Χρυσικός, Ζαρκαδούλας Φ., Αλικάι, Μεταξούλης, Καρναβίας, Σούφλας (60′ Μάχας), Θύμιος Δ., Φασίτσας, Μαντζέλος (46′ Χαρατσιάρης), Μαστρογιάννης, Καρανταλής (46′ Αναστασάκης).