Connect with us

stoplekto

Φυντάνης: Αν μιλήσω για τη διαιτησία δεν τελειώνω

Με τη διαιτησία τα έχει ο προπονητής του Βύζαντα

Published

on

Πυρ και μανία ήταν με την διαιτησία του Ξανθιώτη Γκρανά ο προπονητής του Βύζα Ηλίας Φυντάνης ο οποίος τόνισε:

«Αν αρχίσω να μιλάω για τη διαιτησία θα τελειώσω αύριο είπε ο προπονητής του Βύζαντα, Ηλίας Φυντάνης.

Ο προπονητής του Βύζαντα Ηλίας Φυντάνης τόνισε πως όλα θα ήταν διαφορετικά αν στο 19ο λεπτό ο διαιτητής έδινε το πέναλτι στο χέρι του Πέτρου και η ομάδα του έπαιρνε το προβάδισμα στο σκορ.

«Αν αρχίσω να λεω για τη διαιτησία θα τελειώσω αύριο. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε Κούγια να αρχίσει να τον τρέχει και να τον κυνηγά για δύο μήνες. Ξέραμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε παίξει τον Πιερικό πολλές φορές και η ομάδα της Κατερίνης δεν είχε χάσει ποτέ. Μπορώ να ξεκινήσω από τη φάση του πέναλτι στο 24ο λεπτό. Συνεχίζω με όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήμασταν εμείς που πιέζαμε και παρόλα αυτά μας άφησε με δέκα παίκτες και δεχθήκαμε πέντε κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη. Ο Μπέριος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για επιθετικό φάουλ.

Στα αγωνιστικά τώρα και στις φάσεις των δύο γκολ που προήλθαν από παιδικά λάθη. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ, τα κάναμε τα λάθη και τιμωρηθήκαμε με δύο γκολ. Δεν μπορώ να τα συγχωρήσω ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Ο Πιερικός είναι καλή ομάδα, έχει καλό σύνολο και θα πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα θα είναι μέσα στην εξάδα. Εμείς πιέσαμε πολύ για να πάρουμε κάτι από το ματς και αναγκάσαμε τον αντίπαλο μας να κάνει καθυστερήσεις μετά το 80’ και καλά έκανε γα να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, δεν έχουμε βάθος και θέλουμε ενίσχυση τον Δεκέμβριο και βοήθεια από τους τοπικούς φορείς. Είναι άθλος που κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν για να τρέξουν αυτή την ομάδα και να κατέβει στο πρωτάθλημα. Αν δεν υπάρχει όμως στήριξη από όλους θα δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα από όσα αντιμετωπίζουμε τώρα».

-Η αλλαγή του τερματοφύλακα γιατί έγινε;

Η αντικατάσταση του Κοτταρά ήταν δική μου επιλογή. Δεν ξεκίνησε ο μικρός γιατί δεν ήταν σίγουρος πως μπορούσε να αγωνιστεί. Μπήκε την Πέμπτη στην προπόνηση και περίμενα μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά δεν ήταν αισθανόταν εντάξει. Δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση ο Κοτταράς μετά το γκολ που δέχθηκε και για αυτό βγήκε. Αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την κλειστή άμυνα του Πιερικού. Αν πάρετε τις συνθέσεις θα δείτε πως ο Πιερικός έχει παίκτες που έχουν εμπειρίες. Πρέπει να γρήγορα να ενισχυθούμε με μεταγραφές, αλλά και από τους τοπικούς φορείς».

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply