Connect with us

Γ Εθνική

Φυντάνης: Συγχαρητήρια στους παίκτες

Ικανοποίηση στα Μέγαρα

Published

on

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Βύζαντα Ηλίας Φυντάνης απο τη νέα νίκη επι της Παναχαικής που την έβαλε σε μπελάδες. Ο ίδιος τόνισε:

«Όταν παίζεις με την Παναχαϊκή είναι σαν να παίζεις με τον πρώτο. Η θέση, στην οποία βρίσκεται η Παναχαϊκή είναι πλασματική. Δεν μπορεί να συγκριθεί το υλικό της με το δικό μας, είναι σαφώς ανώτερο. Πιστεύω ότι θα ανακάμψει σύντομα. Η Παναχαϊκή δεν θα κινδυνεύσει, της αξίζει υψηλότερη θέση.

Η Παναχαϊκή έχει βαριά φανέλα, πολύ κόσμο και καλό πρόεδρο, γι’ αυτό δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε τίποτα. Θα πανηγυρίσουμε μια και καλή με νίκη την Τετάρτη, κόντρα στον Θρασύβουλο. Θέλω, ωστόσο, να αναφέρω κι επειδή δεν είμαι Μεγαρίτης, ότι η δημοτική αρχή πρέπει να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο και να αγωνιζόμαστε στο στάδιο». Για την επικείμενη αλλαγή της έδρας της ομάδας, να αγωνιστεί δηλαδή από το στάδιο στο γήπεδο ενόψει Θρασύβουλου, δήλωσε: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο. Πρέπει να γυρίσει γρήγορα η ομάδα στην έδρα της, η οποία δεν είναι άλλη από το Δημοτικό Γήπεδο Μεγάρων».

 

ΜΑΤΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ

 

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, είπε: «Το ματς αυτό θα είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής».

Παναγιώτης Βλάχος (ποδοσφαιριστής Βύζαντα): «Πετύχαμε μια πολύτιμη νίκη. Είχαμε καλή επιθετική οργάνωση και θα μπορούσε εύκολα το σκορ να ήταν 2-0, 3-0. Με τον κ. Φυντάνη έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, τόσο σε φιλοσοφικό επίπεδο, όσο και σε ποδοσφαιρικό. Θέλουμε οπωσδήποτε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα με τον Φωκικό».

AN.TΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply