Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

«Φωνάζει» για  Βάτσιο ο Βύζας

Published

on

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας  για τη διαιτησία του Βάτσιου στον αγώνα με τον Άτταλο εξέδωσε η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Δυστυχώς μετά παράστασή μας στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΔΑ και τις διαμαρτυρίες μας για την διαιτησία του Δημητρόπουλου στον αγώνα με τον Θρασύβουλο , βρισκόμαστε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές.

Θεατές ενός έργου με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον διαιτητή Super League (άκουσον – άκουσον!) Αριστείδη Βάτσιο.

Ο εν λόγω ρέφερι – «εφευρέτης», με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Άτταλο, καταδικάζοντας την ομάδα μας σε ήττα μέσα σε δύο λεπτά.

Ο ανεκδιήγητος διαιτητής εφεύρε δύο περιπτώσεις φάουλ, τόσο στο 91ο όσο και στο 96ο λεπτό, την στιγμή μάλιστα που το παιχνίδι έπρεπε να είχε λήξει από το 93ο λεπτό.

Χαρακτηριστικό είναι, πως όταν ο Βάτσιος εκτέλεσε την αποστολή του διαμορφώνοντας το σκορ από 0-1 σε 2-1, σφύριξε και την λήξη του αγώνα.

Ο   Βάτσιος θέλοντας να πετύχει την … ανατροπή για τον Άτταλο  από το 70ο λεπτό έβαλε την ομάδα μας μέσα στην περιοχή της, εφευρίσκοντας ανύπαρκτα φάουλ, όπου δυο από αυτά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Καταγγέλλουμε τον διαιτητή Βάτσιο σε όλα τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, της ΚΕΔ, αλλά και της ΕΠΣΔΑ, θεωρώντας τον επικίνδυνο για το άθλημα.

Δυστυχώς για την ΈΠΣΔΑ (στην δημιουργία της οποίας ο Βύζας πρωτοστάτησε), διαιτητές τύπου Βάτσιου, αποτελούν ντροπή για την ίδια την Ένωση αλλά και για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας έχει λαμπρή ιστορία στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ιστορία 88 ετών που κανείς Βάτσιος αλλά και κανένας εκ των «προϊσταμένων του» στην ΕΠΣΔΑ, δεν πρέπει να αγνοήσει αλλά ούτε και να αμαυρώσει.»

foto-megara.org