Connect with us

stoplekto

« Φωνάζει για διαιτησία η ΑΕ Νίκαια »

Published

on

Διαμαρτύρεται η ΑΕ Νίκαια για τον διαιτητή Τσονάκα και τον βοηθό Ζορμπά στον αγώνα με τον Περαμαϊκό

Εκτός των άλλων υποστηρίζουν ότι κατακυρώθηκε γκολ του Περαμαϊκού ενώ ήταν οφσάιντ , δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Βαλσαμάκη στο τέλος ενώ χαρίστηκε σε παίκτες των γηπεδούχων και δεν τους έδωσε κόκκινες κάρτες .

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα παρακάτω :

« Θα θελαμε να εκφράσουμε το αίσθημα αδικίας που διακατέχει την ομάδα μας. Από την έναρξη του πρωταθλήματος η αντιμετώπιση που τυγχάνει η ΑΕ Νίκαια από διαιτητές και βοηθούς, προσβάλει το άθλημα και το κοινό αίσθημα του “ευ αγωνίζεσθαι”. Πάγια τακτική του συλλόγου μας είναι να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, όμως στον αγώνα της Κυριακής με τον Περαμαϊκό αναγκαστήκαμε να παρακολουθήσουμε ένα “έργο”, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή  Τσονάκα καθώς και τον βοηθό του  Ζορμπά και έτσι δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς στην διαιτητική ανεπάρκειά τους.

Διαιτητής και βοηθός απέτυχαν ολοκληρωτικά να διαχειριστούν σωστά την ομαλή ροή του παιχνιδιού, δεχόμενοι τις εσκεμμένες καθυστερήσεις των αντιπάλων μας και επιτρέποντας σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι υποχρέωσή μας να εκφράσουμε όλη αυτή την αγανάκτηση που δημιούργησε η διαιτησία και να επιδιώξουμε να θωρακίσουμε τον ιδρώτα των παικτών μας.

Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα να πράξουν τα δέοντα, έτσι ώστε να υπάρχει ήθος και ισονομία σε διαιτητές και βοηθούς, να κρίνονται και να τιμωρούνται όταν αυτό επιβάλλεται για το κάλο του ποδοσφαίρου και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Στο περιθώριο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης το Δ.Σ. της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Περαμαϊκό για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας.