Connect with us

stoplekto

Φωνάζει για την διαιτησία ο Αίαντας Σαλαμίνας – Σκέψεις για ένταξη σε γειτονική Ένωση….

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας.

Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας δυστυχώς βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία, για την απαράδεκτη Διαιτησία που αντιμετωπίσαμε στον χθεσινό αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παντζιτζιφιακό, και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον Διαιτητή Γ. Αλατσάκη, και τους Βοηθούς του Σ. Αντωνόπουλου & Χ. Παρισσόπουλο. Δυστυχώς δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα…
Να αναφέρουμε ότι δεν δόθηκε ξεκάθαρο Πέναλτι σε ανατροπή του Ποδοσφαιριστή μας Α. Σταφσουλάϊ στο Α΄ Ημίχρονο, ξεκάθαρο Πέναλτι σε χτύπημα του αντιπάλου Τερματοφύλακα προς τον Ποδοσφαιριστή μας Η. Ζέρβα, στο νικητήριο Γκολ της αντιπάλου Ομάδας είχε προηγηθεί καταφανέστατο αντιαθλητικό χτύπημα αντιπάλου σε Ποδοσφαιριστή μας που δεν δόθηκε, αντιθέτως δόθηκε αμέσως μετά φάουλ στους αντιπάλους που προήλθε και το Γκολ, και τέλος στο 90΄ ο Ποδοσφαιριστή μας Α. Σταφσουλάϊ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Βοηθό Διαιτητή Χ. Παρισσόπουλο να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ… που μόνο ό ίδιος είδε !
Επιπρόσθετα να σημειώσουμε ότι ο Βοηθός Διαιτητής Χ. Παρισσόπουλος ήταν προκλητικός αφού ειρωνευόταν συνεχώς τους Ποδοσφαιριστές μας. Είναι αυτονόητο ότι αιτούμαι από την Ε.Π.Σ. Πειραιά στο εξής να μην ορίσει σε αγώνες μας, τους προαναφερόμενους Διαιτητές,
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνσης ότι ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ είναι ιστορική Ομάδα με πολύχρονη ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, και δεν θα ανεχθούμε ξανά τέτοιου επιπέδου Διαιτησία. Η Φίλαθλοι της Ομάδας και γενικά η Σαλαμίνα είναι έξαλλοι για την ακόμα μία αγωνιστική απαράδεκτη Διαιτησία, που αποκλειστικό σκοπό είχε να ηττηθεί η Ομάδα μας. Όπως έχουμε αναφέρει και σε ανακοινώσεις μας από το ξεκίνημα της σεζόν, απαιτούμε τίμια 50-50 Διαιτησία και τίποτα παραπάνω.
Κλείνοντας να απευθύνουμε και επίσημα πλέον στην ηγεσία της Ε.Π.Σ. Πειραιά το ερώτημα, θέλετε τον ιστορικό Αίαντα Σαλαμίνας να είναι Μέλος της Ένωσης σας ή όχι ? Και το θέτουμε το ερώτημα αυτό, διότι τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους ο Σύλλογος μας είναι μόνιμος στόχος της Διαιτησίας και όχι μόνο, άλλωστε και για αυτόν τον λόγο η Διοίκηση μας από τον περασμένο Σεπτέμβριο 2023, έχει απευθυνθεί επίσημα σε άλλη γειτονική Ε.Π.Σ. προκειμένου να ενταχθεί στην δύναμη της, μη αντέχοντας άλλο αυτήν την εχθρική αντιμετώπιση.