Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φωνάζει για την διαιτησία ο Ορφέας Αιγάλεω

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω, διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία στον αγώνα με τον Αστέρα Ζωγράφου.

Αναλυτικά…

«Έχουμε χρόνια να διαμαρτυρηθούμε και να αναφερθούμε για τη διαιτησία, αλλά δυστυχώς υπάρχουν όρια και ειδικά σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε.

 

Ο κύριος ΨΑΡΙΔΗΣ, αφού προηγηθήκαμε στο 8′ και φάνηκε προς τα που έγερνε η πλάστιγγα του αγώνα, άρχισε αμέσως τα παράλογα σφυρίγματα που δυστυχώς μόνο ο ίδιος μπορούσε να αντιληφθεί. Καταλόγισε φάουλ και κιτρίνισε ποδοσφαιριστή μας σε ανύπαρκτη παράβαση, από την οποία μάλιστα προήλθε η ισοφάριση, ενώ από υπερβάλοντα ζήλο απέβαλε τον προπονητή μας στο 12ο λεπτό του αγώνα για διαμαρτυρία προς το μέρος του, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος αποβολής.

 

Υπήρχε, όμως, και συνέχεια στο 33′, όπου καταλόγισε καθυστερημένα πέναλτι που μόνο εκείνος είδε για ακόμη μία φορά, ενώ ούτε καν η άλλη ομάδα δεν αντιλήφθηκε κάποια παράβαση και αφού στη συνέχεια απέβαλε τον παραπάνω ποδοσφαιριστή στο 50′, έκοβε κάθε προσπάθειά μας για γκολ και βέβαια δεν καταλόγισε ΠΟΤΕ πέναλτι σε δύο πεντακάθαρες φάσεις υπέρ μας.

 

Αφού τελείωσε το πανηγύρι και έφερε εις πέρας το έργο του, μας κάλεσε και μας ζήτησε συγνώμη, προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα…

 

Δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους διαιτησίες, αρκετά! Και επιτέλους οι αρμόδιοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

 

Κλείνοντας, και για του λόγου το αληθές, όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα διασταυρώσετε από παρατηρητές, υπερπαρατηρητές και παρατηρητές διαιτησίας που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο».