Connect with us

stoplekto

« Φωνάζει» για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός Κερατσινίου

Published

on

Με αφορμή τη διαιτησία  του αγώνα με τον Πολυκράτη  από την διοίκηση του Ολυμπιακού Κερατσινίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Όλη τη χρονιά παλεύουμε με τραυματισμούς, απουσίες λόγω εργασιακών απασχολήσεων, αλλά και με ανεκδιήγητους βοηθούς διαιτητών. Σε παιχνίδι τελικό, που κρίνεται μια κατηγορία,ο «κ.»Ζορμπάς ευρισκόμενος μονίμως σε λάθος θέση, μας στέρησε ένα κανονικό τέρμα ως offside ενώ ένα προφανές offside της ομάδας του Πολυκράτη το κατακύρωσε ως έγκυρο τέρμα.Ως εδώ και μη παρέκει.

Αν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε δεν θα λέγαμε κουβέντα ως Ολυμπιακός Κερατσινίου, αλλά λάθη επαναλαμβανόμενα παύουν να είναι λάθη.

Η ομάδα μας είναι στημένη από την αρχή του πρωταθλήματος ,με ακυρωθέντα τέρματα, κόκκινες κάρτες, μη καταλογισμούς της εσχάτης των ποινών σε αρκετές περιπτώσεις και καταλογισμούς εις βάρος μας ανύπαρκτων πέναλτις.

Όλη την χρονιά είμαστε μονίμως κρινόμενοι με διαφορετικό τρόπο από τους εκάστοτε αντιπάλους μας.

Οι αποφάσεις αυτές έχουν διώξει τον κόσμο από το γήπεδο και ίσως να είμαστε και «τυχεροί» σαν σύλλογος γιατί η αγανάκτηση τους δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί από την διοίκηση της ομάδας.

Εν όψη των τελευταίων αγώνων της σεζόν αλλά και του νέου πρωταθλήματος σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου…»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply