Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Φωνάζει” για τη διαιτησία του Ζησιμόπουλου ο Ερμής Κορυδαλλού

Published

on

Από το ΔΣ του Ερμή Κορυδαλλού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον διαιτητή Δ. Ζησιμόπουλο ότι λόγω covid τα χειρουργεία έχουν περιορισθεί στα εξαιρετικά επείγοντα, εκτός αν το προχθεσινό στον αγώνα της ομάδας μας είχε χαρακτηριστεί ως τέτοιο.
Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Μαύρου Αετού-Ολυμπιάδας την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια!
Στον μεταξύ μας αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, έγιναν 2 πέναλτι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια. Το πρώτο στο 15ο λεπτό το οποίο δόθηκε στον αντίπαλο και πολύ σωστά για να γίνει το 1-0 και το άλλο στο 30ο λεπτό -φάση καρμπόν- υπέρ της ομάδας μας που όμως δεν δόθηκε ποτέ.
Επιπλέον στο 35ο λεπτό και ενώ η ομάδα μας τραβήχτηκε στο ύψος της σέντρας αφήνοντας εκτεθειμένους δύο παίκτες των αντιπάλων σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ και σε μεγάλη απόσταση απ τους αμυντικούς μας, οι οποίοι και σταμάτησαν θεωρώντας δεδομένη την παραχώρηση του, ο κ. Ζησιμόπουλος δεν διαπίστωσε παράβαση με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 στερώντας ουσιαστικά το δικαίωμα απ’ τους παίκτες μας να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.
Το γιατί το ξέρει μόνο αυτός.
Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι ο συγκεκριμένος είναι πλέον ανεπιθύμητος να διαιτητεύσει ξανά αγώνα της ομάδας μας και παρακαλούμε τους αρμόδιους να σεβαστούν το αίτημά μας.
Άλλωστε αυτό είναι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε…”.