Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Φωνάζει για τη διαιτησία του Κωνσταντινίδη η Ζωφριά

Published

on

Από το ΔΣ της Ζωφριάς δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Σ’ ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται μετ’ εμποδίων, έντονων δυσκολιών και μεγάλων προχειροκαταστάσεων, καλούνται ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά σωματεία να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα για διάστημα 50 ημερών (09/03-17/04) έχουν ως συνέπεια τη συσσώρευση των προβλημάτων στη λειτουργία των σωματείων και τη μέγιστη καταπόνηση των αθλητών.

Μέσα σε όλα αυτό που φαίνεται πως όλοι ξεχνάμε είναι πως οι ποδοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι ή μαθητές κάτι που σημαίνει ότι καλούνται πολλές φορές να ξεπεράσουν ένα επιπλέον πολύ σοβαρό θέμα που σχετίζεται με την εργασία ή το σχολείο τους.
Είναι πασιφανές για τον καθένα από μας ότι αυτά τα παιδιά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις επαναλαμβανόμενες υποχρεώσεις τους χρειάζονται ειδική διαχείριση μια και ο οργανισμός τους έχει χτυπήσει… κόκκινα.

Αντ’ αυτού βλέπουμε αρκετούς διαιτητές στην ΕΠΣΔΑ (όχι όλους) εντελώς αδιάφορους να ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για να “βγει η υποχρέωση”…

Ένας τέτοιος βρέθηκε στο χθεσινό μας παιχνίδι στο γήπεδο Καματερού. Ο λόγος για τον κύριο Κωνσταντινίδη που μόνο στο φύλλο αγώνα έδωσε το “παρών”, γιατί κατά τ’ άλλα ήταν ΑΠΩΝ!
Πέναλτι τα έκανε φάουλ, αγκωνιές και βίαια μαρκαρίσματα απλά φάουλ ή πολλές φορές και “παίζεται”, απλά αγγίγματα κίτρινες κάρτες και γενικά… πέταγε χαρταετό αν και έχει περάσει το έθιμο των Κούλουμων και φτάνουμε στο Πάσχα.

Κύριε Κωνσταντινίδη οι πρωταγωνιστές ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ πάντα οι ποδοσφαιριστές. Αν θέλετε να είστε και εσείς πρωταγωνιστής αφήστε τη σφυρίχτρα και γίνετε ποδοσφαιριστής. Επίσης, αν το θεωρείτε παιχνιδάκι, υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ να παίξετε εκτός από τις σφυρίχτρες, όπως π.χ. η γκλίτσα! Σπεύστε λοιπόν να αγοράσετε μία και να… σαλαγάτε πρόβατα!

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους δύο βοηθούς Ζεϊμπέκη και Παπαδόπουλο για την συνολική παρουσία τους. Διευκρινίζουμε ότι δεν προσάπτουμε δόλο σε κανέναν, αλλά είτε αδιαφορία, είτε ασχετοσύνη. Τί να κάνουμε; Κάποιοι το έχουν και κάποιοι άλλοι δεν το έχουν.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία, “καλό κουράγιο, λίγο έμεινε!”.