Connect with us

stoplekto

Φωνάζει η Νίκη Ρέντη – Δεν θα ανεχτούμε άλλα « ανθρώπινα» λάθη…

Published

on

Ανακοίνωση διαμαρτυρία εξέδωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τα Αστέρια Δραπετσώνας η διοίκηση της Νίκης Ρέντη με αφορμή την διαιτησία του αγώνα. Αναλυτικά αναφέρει:

«Πριν απο μερικούς μήνες την Διοίκηση της ΑΟΦΑΡ Νίκη Ρέντη αναλάμβανε μια νέα ομάδα με σκοπό την έμπρακτη συμμετοχή στην αναβάθμιση του πειραιώτικου ποδοσφαίρου και στην οργάνωση – προώθηση νέων παιδιών μέσω των ακαδημιών. Συμμετείχαμε και θα συμμετέχουμε σε σχεδόν όλες τις πρωτοβουλίες και θεσμούς της ΕΠΣΠ στηρίζοντας έτσι την τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

 

Το Σάββατο η ομάδα μας ηττήθηκε εντος εδρας απο τα Αστερια Δραπετσωνας. Η ηττα ειναι κομματι του παιχνιδιου και ολοι μας την δεχομαστε αδιαμαρτυρητα οταν ο αντιπαλος μας ειναι ανωτερος. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι ο ενας εποπτης αποδειχτηκε διαβασμενος, προπονημενος και μεσα στις φασεις βοηθωντας τον Διαιτητη στο δυσκολο εργο που ειχε. Και εγινε δυσκολο γιατι ο αλλος εποπτης ακυρωσε δυο γκολ σαν οφσαιντ, δεν υπεδειξε στον διαιτητη τα αντικανονικα και εκτος φασης χτυπηματα στο κεντρο του γηπεδου, εδειξε εσφαλμενα κορνερ και πλαγια ουτ και εξοργισε τους παιχτες και των δυο ομαδων.

 

Η ΑΟΦΑΡ ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ σεβεται οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι και ολοι μας εχουμε κακες μερες. Ομως πανω απο ολα προεχει η σωματικη ακεραιοτητα των παιχτων μας, η διαφυλαξη της ηρεμιας της ομαδος, η αποτροπη τη βιας εντος και εκτος γηπεδου (κατι που μας στοιχησε την χρονια που περασε και μας αναγκασε να ξεκινησουμε το πρωταθλημα απο μειονεκτικη θεση) και η αγωνιστικη επικρατηση της ομαδος που ειναι καλυτερη.

 

Γι’ αυτο το λογο δεν θα ανεχτουμε αλλα « ανθρωπινα» λαθη και αλλες «κακες» ημερες απο οποιονδηποτε σε οποιοδηποτε γηπεδο και αγωνιζοματε. Σε αλλη περιπτωση η ομαδα επιφυλλασεται για ολες τις νομιμες ενεργειες που προβλεπονται απο την αθλητικο νομο.

 

Ευχομαστε στα Αστερια Δραπετσωνας καλη συνεχεια στο πρωταθλημα. Οι παραγοντες της εδειξαν καλη διαθεση και συνεργασια».

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΟΦΑΡ ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply