Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φωνάζει ο Νεοπεντελικός

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Νεοπεντελικός…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σχετικά με την χτεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας θέλουμε να αναφερθούμε σε ένα τραγελαφικό και, ελπίζουμε, ατυχές συμβάν το οποίο πιθανόν να στοίχιζε βαθμολογικά στην ομάδα μας, αν τελικά δεν πετύχαινε στο 95ο λεπτό ένα απίστευτο τέρμα ο ποδοσφαιριστής μας Άκης Γκόνος.

Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ η ομάδα μας προηγείτο με 0-1, ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε εντός της μεγάλης περιοχής και εκτός φάσης χτύπημα και σωριάστηκε στο έδαφος. Σημειωτέον και πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι κατά τη χρονική στιγμή του χτυπήματος, είχαμε στην κατοχή μας την μπάλα και μάλιστα την βγάλαμε εκουσίως πλάγιο αουτ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη μας, αλλά και να γίνει κατακύρωση των ποινών από τον διαιτητή. Όπως ήταν φυσικό ο διαιτητής που είδε ξεκάθαρα τη φάση, απέβαλε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή και καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Κι ενώ στο μεταξύ οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έχουν στηθεί για να εκτελεστεί το πέναλτι και ο παίκτης μας έχει στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα, εν μέσω διαμαρτυριών της αντίπαλης ομάδας, ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του, πήρε πίσω το πέναλτι και έδωσε πλάγιο αουτ υπέρ της αντίπαλης ομάδας! Μάλιστα όταν στο ημίχρονο τον ρωτήσαμε γιατί πήρε πίσω το πέναλτι, μας ανέφερε ότι όταν έγινε η βιαιοπραγία, η μπάλα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, πράγμα το οποίο είναι ανακριβές καθώς όπως προαναφέραμε την μπάλα την έβγαλαν οι παίκτες μας πλάγιο λόγω του ότι είχε πέσει από το χτύπημα κάτω ο ποδοσφαιριστής μας. Η απόφαση αυτή προκάλεσε τον γέλωτα στην εξέδρα…

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν δεν επιτυγχάναμε το νικητήριο τέρμα στο τελευταίο λεπτό, θα μιλούσαμε για μια κατάφορα άδικη απόφαση που θα επηρέαζε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή λοιπόν των αρμοδίων και να ζητήσουμε την προστασία μας από τέτοια φαλτσοσφυρίγματα. Κατά τ’ άλλα θελουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Ανθούπολης για την άψογη φιλοξενία. Συνεχίζουμε !