Connect with us

stoplekto

Φωνάζει το Κορωπί 1-1 με Παλληνιακό στο 95!

Published

on

“Γκέλα” για το Κορωπί στην Παλλήνη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τον τοπικό Παλληνιακό. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Καπόγλη μιλώντας για αλλοίωση αποτελέσματος επικαλούμενοι την φάση του 55’ όπου ο ρέφερι της αναμέτρησης ακύρωσε τέρμα του Δαραμούσκα…

Το Κορωπί προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ με τέρμα του Κοκκινάκη 15’( αυτογκολ) και έλεγχαν το ματς σε όλο το διάστημα του αγώνα. Το σοκ για τον ΑΟΚ ήρθε στις καθυστερήσεις όταν στο 95’ ο Βασιλός ισοφάρισε για τους γηπεδούχους παγώνοντας τους φίλους των «κυανόλευκων».

Ωστόσο, το πρόβλημα για το Κορωπί δεν περιορίζεται στην απώλεια των βαθμών, καθώς ο ιστορικός σύλλογος απειλείται με ‘βαριά’ καμπάνα! Στο 81′ το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά γιατί οπαδοί έβριζαν τον βοηθό, ενώ μετά τη λήξη, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, “οπαδοί με διακριτικά της ομάδας του ΑΟ Κορωπίου έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα δίπλα στα αποδυτήρια, μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο βρίζοντας τους διαιτητές”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπεζαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 45’ λόγο αποβολής του Λουίτζι.

 

Διαιτητές: Καπόγλης, Λάμπρου-Μήταρης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κούσης, Κοκκινάκης (80′ Μητσιάρας), Πανακούλιας, Μπούρας, Σιάσιος, Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης (56′ Γεωργιάδης)

ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ματσάγκος, Πριονίδης, Λουίτζι, Μουρούτης, Αλεξίου, Κάρο (90′ Ζορμπάς), Καραϊνδρος, Μινάι (93′ Γούλας), Χαρίσης (83′ Σπηλιόπουλος)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply