Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωνάζει το Χαϊδάρι για την διαιτησία

Published

on

Η διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία του αγώνα με το Χαλάνδρι…

Σαν Διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου ευχαριστούμε το Χαλάνδρι για την φιλοξενία της ομάδας και των φιλάθλων μας, στο μεταξύ μας αγώνα.
Παρακολουθώντας το βίντεο του αγώνα τις προηγούμενες δύο ημέρες, βεβαιωθήκαμε για αυτά που βλέπαμε και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Θεωρούμε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπαϊρακτάρης και οι βοηθοί του, Τσολακίδης και Σταυρόγλου, καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Δεν θα σταθούμε μόνο στο αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλογίζει εις βάρος μας, καταφανέστατο οφσάιντ της αντίπαλης ομάδας στο 2ο γκολ και το πέναλτι που δεν καταλογίζει υπέρ μας, δίνοντας φάουλ επάνω στην γραμμή !!!!!
Η συγκεκριμένη διαιτητική τριάδα επέτρεψε από το πρώτο λεπτό, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας, το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών του Χαλανδρίου, κάποιοι εκ των οποίων υπό άλλες συνθήκες, μετά το 25 λεπτό, μπορεί να μην ήταν καν στο γήπεδο…
Η φωτογραφία άλλωστε του παίκτη της αντίπαλης ομάδας που πιάνει τον διαιτητή από τον λαιμό χωρίς να παρατηρηθεί καν (και τελείωσε το παιχνίδι δίχως κάρτα) είναι απόλυτα χαρακτηριστική για το πώς διεύθυνε διαιτητικά τον αγώνα ο Μπαϊρακτάρης.
Περιμένουμε από τα αρμόδια όργανα της Ένωσης, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη, που τοποθέτησαν σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα, τον συγκεκριμένο διαιτητή και τους βοηθούς του, να μας απαντήσουν πως εξηγούν όλες αυτές τις λανθασμένες αποφάσεις, ΟΛΕΣ εις βάρος μας. Οφείλονται σε ανικανότητα ή “ανθρώπινα λάθη” όπως έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα ;
Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που ήταν κοντά μας και σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα. Εμεις, συνεχίζουμε την προσπάθεια γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα.
Υ.Γ. Υπάρχουν και άλλοι που θέλουμε να “ευχαριστήσουμε” αλλά δεν είναι του παρόντος.
ΔΣ Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ