Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωνάζουν στον Ολυμπιακό για την διαιτησία με Χαραυγιακό…

Published

on

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων με ανακοίνωση που εξέδωσε και την υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας Ηλίας Μητρόπουλος, διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία στον προχθεσινό αγώνα με τον Χαραυγιακό, αλλά και για τη συμπεριφορά των ανθρώπων και των φιλάθλων του. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω: «Συγχαρητήρια στους παίχτες και τον προπονητή του Χαραυγιακού για τη νίκη τους. Στη διοίκηση και στους φιλάθλους του Χαραυγιακού υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουν καλή μνήμη. Ξέχασαν γρήγορα πώς τους φέρθηκε ο Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων τα δυο τελευταία χρόνια και στο προχθεσινό παιχνίδι μας αποκαλούσαν γύφτους.

Ο Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων έχει τη δική του ιστορία και παίζει μόνο για αυτήν και για κανένα άλλο. Κύριε Φύτρο και κύριε Δεκαβάλα όπως λέει η παροιμία ¨βουνό με βουνό δε σμίγει, όλα εδώ πληρώνονται¨. Λυπούμεθα πολύ που μετά από 17 αγωνιστικές θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία, αλλά στον προχθεσινό αγώνα τα είδαμε όλα. Κύριε Χαρίτο η κάρτα δίνεται όταν πάει το χέρι στην μπάλα και όχι η μπάλα στο χέρι. Έγιναν άλλες παρόμοιες φάσεις και δεν δείξατε καμία κάρτα. Μας αφήσατε από το 30’ με δέκα παίχτες. Όσο για τη φάση του γκολ, λυπούμεθα κ.

Κοσμά που σας ξέφυγε τέτοια φάση, όταν τρεις παίχτες του Χαραυγιακού ήταν σε καθαρή θέση οφσαιντ, που θα σήκωνε τη σημαία ακόμη και ο πρόεδρος του Χαραυγιακού». Τον αγώνα παρακολούθησαν παλαίμαχοι παίχτες των «ερυθρόλευκων» και ο Παναγιώτης Μασκαλέρης δήλωσε: «Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του Χαραυγιακού και είναι κρίμα για την ιστορία του. Όσο για τη διαιτησία, πιστεύω ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις της».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply