Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωνάζουν τα Σούρμενα για την διαιτησία

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Σουρμένων εκφράζει την αγανάκτηση της για τον διαιτητή του αγώνα με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<, Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου για τη μεγάλη της νίκη.

Όσον αφορά τη διαιτησία του κου Κωσταγιάννη, δεν θα ασχολούμασταν με τα τραγικά διαιτητικά λάθη του και την προκλητική του συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως δεν κάναμε σε άλλες 3 περιπτώσεις έως τώρα, όπου η ομάδα μας έτυχε κακών διαιτητικών αποφάσεων που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (τα νideos των αγώνων είναι αδιάψευστος μάρτυρας). Το ίδιο θα κάναμε και με τη σωρεία λαθών του κου Κωσταγιάννη, αποδεχόμενοι ότι ήταν σε κακή μέρα και με σεβασμό στο αντίπαλο σωματείο και την προσπάθειά του.

Ο κος Κοντογιάννης όμως μετά από τα τρομακτικά του λάθη nou καθόρισαν το αποτέλεσμα, αποφάσισε να το τερματίσει, ξεπερνώντας κάθε όριο και βάλλοντας κατά της ιστορίας, του ήθους και των αξιών του συλλόγου μας. Τονίζουμε δε, ότι ενέργεια σαν αυτή του κου Κωσταγιάννη συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ομάδα μας, ακόμη και όταν είχαμε προκλητικές για την ομάδα μας διαιτησίες.

Ο κύριος Κωσταγιάννης, και αφού στο γήπεδο υπήρχαν 5 άτομα της διοίκησης του Συλλόγου μας και η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας, θεώρησε ότι κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα ( είναι πραγματικά 2 μέτρα παλικάρι), αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, ταλαιπωρώντας όλους όσους στωικά περίμεναν να ολοκληρώσει το φύλλο αγώνα. Ο κύριος Κωσταγιάννης και ενώ οι βοηθοί του βγήκαν από το γραφείο που παραχωρούμε στους διαιτητές και είδαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, επέμενε να παραμένει ταμπουρωμένος, και να μην κλείνει το φύλλο αγώνα. Το video είναι πάλι αδιάψευστος μάρτυρας για τα γραφόμενά μας. Ευτυχώς που όλοι οι παραβρισκόμενοι διατήρησαν τη ψυχραιμία τους μέχρι που ήρθαν άτομα της ομάδα Δίας, και αφού διαπίστωσαν ότι δεν συνέβαινε κάτι ήθελαν να αποχωρήσουν. Και πάλι ο προκλητικός κος Κωσταγιάννης επέμενε να τον πάνε συνοδεία, και έτσι ολοκληρώθηκε το θέατρο του παραλόγου, το θέατρο του επικίνδυνου για τη διαιτησία κου Κωσταγιάννη, και η ταλαιπωρία όλων μας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κος Κωσταγιάννης, να έχει πλέον με καθαρό μυαλό αντιληφθεί τα λάθη του και μιας και είναι νέος η απαραίτητη αυτοκριτική να τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος αλλά και διαιτητής. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε και με κανένα, αλλά μας ενοχλεί αφάνταστα ένας διαιτητής να θεωρεί ότι κινδυνεύει από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό αρχηγό, τον Team manager και τον Αρχηγό της Ομάδας μας, που ήταν μαζί με την αποστολή της φιλοξενούμενης Ομάδας, οι μοναδικοί που υπήρχαν στο γήπεδο, 5 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα και αφού είχαν αποχωρήσει οι λιγοστοί φίλαθλοι, που λόγω πρωτοκόλλου υπήρχαν στο γήπεδο.

ΥΓ. Ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων όπως κάνει πάντα και με βάση τις αξίες του, θα φιλοξενεί άψογα όλους τους εμπλεκόμενους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες των ομάδων του, και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να αμαυρώσει την ιστορία και το ήθος του. Ζητάμε συγνώμη από το φίλο σωματείο του Απόλλωνα Χαλανδρίου για την αναίτια ταλαιπωρία που υπέστη, >>