Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωνές για τον ρέφερι Παπαγεωργίου από “Σάντα” – Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό…

Με διαιτητές τύπου Ζαραβινού και Παπαγεωργίου το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο πάει χρόνια πίσω..

Published

on

Συνέχεια στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακού Λιοσίων – Αγ. Παρασκευής έδωσαν οι ιθύνοντες της “Σάντα” με ανακοίνωση κατά του ρέφερι Παπαγεωργίου και των βοηθών του Αργυρό και Μειντάνα. Αναλυτικά αναφέρουν :

Μετά τον ανεπαρκή Ζαραβινό στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ,ήρθαν και οι ανεπαρκέστεροι Παπαγεωργίου μαζί με τους Αργυρό και Μειντάνα, για να δέσει το γλυκό .Οι εν λόγω διαιτητές δεν είχαν την ευαισθησία στο χειρουργείο τους να χρησιμοποιήσουν ούτε αναισθητικό.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή : Στο 2΄λεπτό του αγώνα και ενώ η ομάδα των Λιοσίων εκτελούσε φάουλ υπάρχει παρατεταμένο τράβηγμα επιθετικού της γηπεδούχου ομάδας (,στην προσπάθεια του για κεφαλιά) , στον ποδοσφαιριστή μας Μειμαρογλου ο όποιος τελικά ανατρέπεται, δεν δίνετε τίποτα, ευτυχώς η μπάλα καταλήγει άουτ. Στο 4 ΄ λεπτό κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή των Λιοσίων για χτύπημα εκτός φάσης την μετατρέπει σε κίτρινη και στους 2 παίχτες .Αφού δεν έγινε τίποτα ,ώστε να αποβληθεί, για πιο λόγο η κίτρινη κάρτα ; Από το 8΄ λεπτό και αφού κάναμε το λάθος να προηγηθούμε στο σκορ, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε νέους κανονισμούς διαιτητής και οι βοηθοί του κλείσανε αυτιά και μάτια στο αντιαθλητικό παιχνίδι και στις ύβρεις των γηπεδούχων. Στο υποτιθέμενο πέναλτι (οπού έγινε η ισοφάριση σε 1-1), δεν υπάρχει καμία παράβαση εκτός του ότι η φάση και το υποτιθέμενο φάουλ είναι εκτός περιοχής. Κάτι που υπέδειξε και ο βοηθός Αργυρός αλλά μετά από συζήτηση με το διαιτητή το πήρε πίσω. Άγνωστο γιατί ; Στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε και ο αμυντικός ποδοσφαιριστής μας Μειμάρογλου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για κάτι που δεν έκανε. Σημειωτέον το πρόσωπο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ήταν ‘’παραμορφωμένο ‘’ από τις αγκωνιές που είχε δεχθεί. Στην δεύτερη αποβολή (πάλι αμυντικού) ,του ποδοσφαιριστή μας Ετόκα, αν και είναι σαφές ότι ο επιτιθέμενος δεν βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ δεχόμαστε ότι ο διαιτητής υπέπεσε σε ανθρώπινο λάθος λόγο κακής εκτίμησης της φάσης. Αφού στο 89’ λεπτό κάναμε πάλι το λάθος να προηγηθούμε στο σκορ, παίζοντας μάλιστα με 9 παίχτες, χάσαμε και τη αίσθηση του χρόνου.Στο 91:30’’, ο διαιτητής μας ενημέρωσε ότι υπολείπεται 1’:30 ‘ ’ για την λήξη του αγώνα.Μετά από 4’: 30’’ όμως έρχεται η ισοφάριση από την ομάδα του Ολυμπιακού Λιοσίων. Γιατί επιπλέον 3 λεπτά στις καθυστερήσεις ; Στους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων για το γκολ της ισοφάρισης ( αφού πρώτα όλος ο πάγκος του Ολυμπιακού Λιοσίων πέρασε από τον πάγκο μας και μας έβριζε χυδαία, με τον παρατηρητή να μας συστήνει ψυχραιμία), μάθαμε και νέο κανονισμό: ο ποδοσφαιριστής μας Κωνσταντίνου δέχθηκε χτύπημα από αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, ο οποίος αμέσως μετά πέφτει κάτω και κάνει τον κεραυνοβολημένο.Αποτελέσμα ; Αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος δέχθηκε το χτύπημα. Τυχαίο το ότι είναι και αυτός αμυντικός ; Για τα offside ,που κόβανε τις επιθέσεις μας, δεν τα αναφέρουμε γιατί τα θεωρούμε πταίσματα μπροστά στα εγκλήματα που προηγήθηκαν.

 

Κύριοι αρμόδιοι αν δεν μας θέλετε πείτε το μας ευθέως,μην παίζεται με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα για να διαφημίζεται ότι διοργανώνεται το καλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ελλάδας.Με διαιτητές τύπου Ζαραβινού και Παπαγεωργίου το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο πάει χρόνια πίσω.Η υπομονή μας τελείωσε δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply