Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Φωστήρας – Άγιοι Ανάργυροι 2-0

Published

on

Επέστρεψε «παρέα» με το καλό του πρόσωπο ο Φωστήρας, ο οποίος επικράτησε με 2-0 των Αγίων Αναργύρων στο Δημοτικό γήπεδο του Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Στην βασική ενδεκάδα επέστρεψε και πάλι ο Μαρίνου μετά την απουσία τριών εβδομάδων λόγω τιμωρίας, με τον Θύμιο Γεωργούλη να παρατάσσει την ομάδα με πολύ λίγες αλλαγές, δίνοντας ανάσες σε παίκτες όπως Πανάκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης και Χατζηεμαννουήλ.

Ο Φωστήρας πάτησε από το πρώτο λεπτό γερά στο χορτάρι, είχε την κατοχή της μπάλας και γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού.

Στο 18′, οι γηπεδούχοι κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Κουλούρη στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Μαρίνου με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα.

Οι κιτρινόμαυροι, που συνέχισαν να είναι δραστήριοι, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, κέρδισαν πέναλτι στο 26′ έπειτα από χέρι στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, ωστόσο η εκτέλεση του Κουτσούμπα σταμάτησε στον Βαμβακά.

Παρόλα αυτά, ο 20χρονος μέσος  επανήλθε στο 38′ και με δυνατό σουτ νίκησε το πορτιέρο των Αγίων Αναργύρων, γράφοντας το 2-0.

Το Β’ ημίχρονο κύλησε σε πιο αργό τέμπο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Φωστήρα και συντήρηση δυνάμεων, χωρίς ωστόσο να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος με  βοηθούς τους Νιδριώτη και  Ματσούκα

Φωστήρας (Θύμιος Γεωργούλης): Αθανασόπουλος, Αλεξίου, Καλλιμούκος (64′ Μπιταξής), Αργκιλέσι (74′ Μπραχιμάι), Μπιμπισίδης, Πετριτάι, Κουτσούμπας (71′ Πίσσας), Μαρίνου, Παληγεώργος (81′ Μπερνιδάκης).

Άγιοι Ανάργυροι(Δημήτρης Κάλυκας): Βαμβακάς, Γκουντούνας, Μαντίκος, Κατσαράς (46′ Ντούνης), Πιπίνης, Μαυροματάκης, Μπέκος (53′ Σεχολλάρι), Σταύρου, Καμπόσος, Θανόπουλος (66′ Δεγάϊτας), Τσερκώνης (60′ Κουμπριά).