Connect with us

5ος Όμιλος

Φωστήρας – Αποχωρεί ο αρχηγός…

Published

on

Την λύση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη ανακοίνωσε ο Φωστήρας.

Δελτίο Τύπου:

Το Δ.Σ του ΑΠΟ Φωστήρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη, για προσωπικούς του λόγους.

Τον ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο, καθώς το ήθος, οι αρχές του, η αγωνιστική του πειθαρχία και η αγωνιστική του απόδοση αποδεικνύουν πως ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης δικαίως φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: «Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Διονύση Πανταζή, που ήταν πάντα δίπλα μου και στήριξε εμένα, αλλά και την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Ήταν και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, δείχνει την αγάπη του προς τον σύλλογο και να του ευχηθώ να συνεχίσει να είναι πάντα αυθεντικός, όπως και τώρα».

«Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μου έδειξε τι σημαίνει αγάπη. Τους ευχαριστώ γιατί αναγνώρισαν την προσπάθειά μου να δώσω καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον κόσμο του Φωστήρα».

«Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που συνεργαστήκαμε άψογα όλο αυτό το διαστημα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους του».

«Να έχουν υψηλούς στόχους οι ίδιοι, αλλά και η ομάδα γιατι αυτό της αξίζει!»

«Φεύγω με όμορφα συναισθήματα! Είναι τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Φωστήρα και ακόμη μεγαλύτερη τιμή νιώθω που ήμουν αργηγός αυτής της ομάδας. Είναι τεράστια φανέλα με ιστορία».

«Ευχαριστώ πολύ!»