Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωστήρας Ηλιούπολης – Άγιος Ιερόθεος 3-1

Published

on

Ο Φωστήρας κέρδισε τον Άγιο Ιερόθεο 3-1 στο γήπεδο Μεταμόρφωης/Λυκόβρυσης. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στις δυο ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο ήταν αγωνιστικά καλύτερος ο Άγιος Ιερόθεος ενώ στο δεύτερο ο Φωστήρας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12′ με ένα εξαιρετικό σουτ του Διονυσόπουλου έξω από τη περιοχή που “κρέμασε” το τερματοφύλακα. Στο 20′ ισοφάρισε ο Δρόσος με πλασέ ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Στο 52΄ακυρώθηκε γκολ του Αγίου Ιερόθεου με τον Ντεντόπουλου για οφσάιντ. Στο 59′ ο Φωστήρας κέρδισε πέναλτι σε  χέρι  αμυντικού των φιλοξενούμενων και το εκτέλεσε εύστοχα ο Φαρμάκης κάνοντας το 2-1. Στο 70′ ο Βουλτσίνης πέτυχε το τρίτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Σχίζας, με βοηθούς τον Δόση και τον Κοσμά.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ταγάνης, Φάρος, Ασωνίτης(53′ Στεφανίδης), Καρδούλας, Περώνης, Μπαρδάκης, Δρόσος, Φαρμάκης, Μπιτζάνης, Καρβούνης, Σπυρόπουλος(64΄Βουλτσίνης)

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μηλιώτης, Τζωρτζάτος, Οικονόμου, Ντεντόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Λαγκαδινός(71′ Λουκάρης), Διονυσόπουλος, Κουτούλας(46′ Μανταδάκης), Νιζάμης, Φεύγας(75′ Μπακογιώργος), Αβιντόγλου

 

Αγνή Μιχαηλίδου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply