Connect with us

stoplekto

Φωστήρας Ηλιούπολης – Αγία Παρασκευή 2-3

Published

on

Την πρόκριση πήρε τελικά η Αγία {Παρασκευή μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι  καθώς επικράτησε με 3-2 στην παράταση του Φωστήρα Ηλιούπολης εκτός έδρας.

 

Η Σάντα κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι αρκετά νωρίς με πλασέ του Κουστουμπέκη στο 11′ λεπτό.Στο 27′ λεπτό όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισε με τον Μπιτσάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν και το πιο συγκλονιστικό και οι δύο ομάδες έχαναν εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά αυτή που κατάφερε να πετύχει πρώτη το δεύτερο τέρμα ήταν «κιτρινόμαυροι» με πέναλτι στο 76′, το οποίο εκτέλεσε ο Μπιτσάνης απέκρουσε ο τερματοφύλακας  Περτσάς αλλά στην επαναφορά ο Φαρός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-1 και την ανατροπή του σκορ για την ομάδα της Ηλιούπολης.

Από εκείνο το σημείο και μετά  η ομάδα των βορείων προαστίων πίεσε ακόμα  περισσότερο για την ισοφαρίσει και  τελικά στο 89′   ο Ζυγούρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή  το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής  εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ποδοσφαιριστής και διαμόρφωσε το 2-2 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

.Στο 111’ο Ζυγούρης με ατομική ενέργεια μετά από ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών  του Ιβάν  Νεντέλκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-3

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τσιμπογιάννης, Φάρος, Σαχου (46’Ασωνίτης Ν.), Ψωμάς, Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Μαστρογιάννης Γ., Σπυρόπουλος(57′ Χατζής) , Μπιτσάνης, Καρβούνης, Δρόσος(46’Ασωνίτης Β.)

ΑΓΙΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Περτσάς, Τζίτζης, Χατζηπέτρος, Κωνσταντίνου, Κουστουμπέκης(46’Τζανετέας ), Τσώνης, Κωτσής(46’Μαστρογιάννης), Μαλλιώρης(72’Στάμος), Τσοχαντάρης, Ζυγούρης , Μαρλούσιο

foto: sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply