Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωστήρας Ηλιούπολης-Αγιος Ιερόθεος 2-1

Published

on

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης αποτελεί την πρώτη ομάδα που καταφέρνει και κερδίσει τον Άγιο Ιερόθεο αφού ο σύλλογος των νοτίων προαστίων επικράτησε με 2-1 βάζοντας τέλος στο αήττητο που είχαν οι κιτρινόμαυροι από την αρχή του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα βγάζοντας περισσότερο πάθος και θέληση για τη νίκη κατάφερε να την πάρει παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μάλιστα με το τρίποντο αυτό οι Ηλιουπολίτες έφτασαν τους 36 βαθμούς παραμενοντας στην 6η θέση. Αντίθετα, η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού δεν μπόρεσε, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο του β’ μέρους να μπει στον αγώνα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές χάνοντας ευκαιρίες με τους Σπυρόπουλο, Φάρο και Ν. Ασωνίτης, με τους Περιστεριώτες να απειλούν με τον Κυριαζή. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 57′ με σουτ του Μπερτσιά. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίο μέσα σε 1′ κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το τρίποτν. Αρχικά στο 62′ ο Σπύρόπουλος έγραψε το 1-1, με τον Μπαρδάκη ένα λεπτό αργότερα με ψύχραιμο πλασέ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στο 88′ ακυρώθηκε γκολ του Πανούση μετά απο υπόδειξη του α’ βοηθού για οφσάιντ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου, Φάρος, Ασωνίτης Β., Μηλλιαράκης, Μπαρδάκης, Βουλτσίδης (64′ Τσικριτέας), Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν. (85′ Σάχου), Λεπτάκης (92′ Παπαδημόπουλος), Σπυρόπουλος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Τερεκανίδης, Κολλιάκος (78′ Πανούσης), Κακλαμάνος, Μπριμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου (68′ Νταουτάι), Μπερτσιάς, Αλεξίου, Κυριαζής, Αλημπάς, Νιζάμης (56′ Καραμέρης).