Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωστήρας Ηλιούπολης-Μικρασιατικός 1-0

Published

on

Χάρις σε γκολ του Θοδωρή Σπυρόπουλου ο Φωστήρας Ηλιούπολης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μικρασιατικού (1-0) και να τον προσπεράσει στην κατάταξη παραμένοντας για δέκα ματς αήττητος. Το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα εκμεταλλεύτηκε την εικόνα που παρουσίασε στο α’ μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 10′ με τον Σπυρόπουλο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι με σουτ. Στην επανάληψη ο Μικρασιατικός ήταν κυρίαρχος αφού βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν δοκάρι στο 47′ με κεφαλιά του Φάρου. Στο 49′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πέσιμο του Ψαραδέλη εντός περιοχής, με τον Αντώνη Κολοβό να χάνει ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια αφού σημάδεψε το δοκάρι με σουτ στο 67′. Στα τελευταία λεπτά, οι νεοφώτιστοι πίεσαν για την ισοφάριση, με τον Μεσσίνι στο 64′ να χάνει σε κενή εστία την ευκαιρία να κάνει το 1-1 αφού η κεφαλιά το μετά τη σέντρα του Φραγκή πέρασε άουτ. Το τελικό 1-0 φέρνει το Φωστήρα Ηλιούπολης μόνο στην 5η θέση με 33 βαθμούς, ενώ ο Μικρασιατικός είναι 6ος με 30 πόντους.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Σάχου, Χρήστου (73′ Βουλτσίδης), Ασωνίτης Β., Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Μηλλιαράκης (46′ Τσικριτέας), Σπυρόπουλος, Φάρος, Ασωνίτης Ν. (89′ Σκεμπές), Λεπτάκης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Κωνσταντόπουλος, Κρασσάς, Βουτυράς, Μεσίνι, Βλάχο (46′ Φραγκής), Κολοβός Η., Κραψίτης, Παούρης (53′ Κουλίρα), Ντατής (58′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Ψαραδέλης.