Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωστήρας Ηλιούπολης-Νέα Ιωνία 1-1

Published

on

[tps_title][/tps_title]

Την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα του του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ έχασε η Νέα Ιωνία καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στο παιχνίδι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης με σκορ 1-1. Αιτία στάθηκε το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα που πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη εάν η κεφαλιά του Βασίλη Ασωνίτη κατέληγε στα δίχτυα. Από την πλευρά του, ο προσφυγικός σύλλογος που έμεινε στην 6η θέση έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς φωνάζει για τη φάση που έβαλε χώρα στο 39′ όταν ο διαιτητής υπέδειξε χέρι εκτός περιοχής και ενώ οι κυανοκιτρινοι θεωρούν ότι η παράβαση έγινε μέσα στην περιοχή του Μωραϊτή.

Όσον αφορά το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21′ με σουτ του Μιχαλάρη ο οποίος σε προσπάθεια του να σεντράρει είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μωραϊτη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν χάνοντας ευκαιρίες με τους Ν. Ασωνίτη και Σάχου, με τον Λεπτάκη τελικά να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 45′. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 57′ λόγω αποβολής του Κώστα Βογατσά με δεύτερη κίτρινη όμως οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν παρότι έφτασαν κοντά στη νίκη στο 88′ με την χαμένη κεφαλιά του Βασίλη Ασωνίτη. Με αυτή την ισοπαλία οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 10 βαθμούς παραμένοντας στην 10η θέση της κατάταξης έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τους Βοτανικό, Ιάσονα και Χαλάνδρι που παίζουν αύριο.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας) : Μωραϊτης, Σκεμπές (50′ λ.τρ. Χρήστου), Σάχου, Ασωνίτης Β., Νάσκο, Μπαρδάκης, Περρώνης (80′ Παπαδημόπουλος), Τσικριτέας, Λεπτάκης, Ασωνίτης Ν., Φάρος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς) Κώνστας, Βογατσάς Β., Καψιόχας, Ξένος, Παπακουνάδης, Μουρούτης, Πρισιμιτζής, Βογατσάς Κ., Νησαριώτης (87′ Τσικρικάς), Μιχαλάρης (71′ λ.τρ. Κουτσιούμπα), Μάντεσης (59′ Βιδίστα).