Connect with us

Γ Εθνική

Φωστήρας – Κ19 Ολυμπιακού 0-4

Published

on

Ο Φωστήρας ηττήθηκε με 4-0 από την Κ19 του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο “Σπύρος Γιαλαμπίδης”. Παρά την ήττα ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιάννης Μάγγος μπόρεσε να δεί σε τι κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές του μετά και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Για την ιστορία το  σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Χαραλαμπόγλου, όταν μετά από πάσα του Δαρβίρα (1-0). Στο 32′ ο Πνευμονίδης κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Χαραλαμπόγλου σημείωσε  το (2-0).

Στο 44′ η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Πνευμονίδη να πασάρει στον Λιατσικούρα και εκείνος να κάνει το 3-0. Το τελικό 4-0 σημείωσε στα “χασομέρια” του αγώνα ο Γατόπουλος με κεφαλιά,μετά από κόρνερ του Λίγδα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσατσαρής, Πατσατζόγλου, Πεχλιβανίδης, Ξενάκης, Τσουβαλτσίδης, Τζανουλίνος, Παρασκευόπουλος, Φιλιμέγκας, Ζαχόπουλος, Γιαννιτσάνης. Αγωνίστηκαν και οι Παλάτσιος, Γάγγος, Αλέξιος, Λαμπρίδης, Γεωργίου, Μανωλάς, Καραμπάγιας, Καφτηράνης, Καρυπίδης, Καλούδης, Λιαπίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αρσενίδης, Παναγάκος, Δάμα, Πλιώνης, Λιατσικούρας, Δαρβίρας, Κουτσογούλας, Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης, Αλαφάκης, ενώ έπαιξαν και οι Κουράκλης, Φαναράς, Λίγδας, Σταράκης, Μαυρόπουλος, Τουφάκης, Γατόπουλος, Ρολάκης, Τανούλης, Σούφκα, Δρόσος, Σουλεϊμάν, Σταυρόπουλος.