Connect with us

5ος Όμιλος

Φωστήρας – Πανθηραϊκός 2-0

Published

on

Ανώτερος ο Φωστήρας σε όλη την διάρκεια του αγώνα επικράτησε εύκολα με 2-0 του Πανθηραϊκού που «έμοιαζε» να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο, παρουσιάζοντας την χειρότερη του φετινή εμφάνιση. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα, εμφανίστηκαν με διάθεση και αποφασιστικότητα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και χειροκροτήθηκαν από τους φίλους τους στην εξέδρα.

Φάσεις και γκολ

Στο 22’ ο Χρήστου μόνος απέναντι στον Ζωντό έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 24’ κεφαλιά του Μπιταξή και  σουτ του Πετριτάι  σε διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι

Στο 38’ ο Μαρίνος πλάσαρε απέκρουσε ο Ζωντός

Στο 43’ ο Καλλιμούκος σκόραρε αλλά το τέρμα δεν μέτρησε  για οφσάιντ στην έναρξη της φάσης.

Στο 54΄ο Μαρίνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή του Χρήστου από τον Χούσα άνοιξε το σκορ για τον «φονέα» 1-0.

Στο 55΄Ο Μπιρμπίλι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με δέκα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 60’ ο Χρήστου γύρισε την μπάλα στην περιοχή ο Πετριτάι σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας  Ζωντός και ο Αλεξίου από κοντά πραγματοποίησε το 2-0

Στο 91’ Κορέτα σούταρε και ο Χατζηεμμανουήλ απογειώθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά .

 

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης

 

Φωστήρας (Πάρης Ανδράλας): Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου(92’ Μπραχιμάι), Καλλιμούκος, Μπιταξής, Μπιμπισίδης, Ασημάκης, Πετριτάι(61’ Κουλούρης), Πίσσας, Χρήστου(73’Κουτσούμπας), Μαρίνου, Μπερνιδάκης(85’Kόλιας).

 

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος(78’Νομικός), Λούκας, Κόντι(63’Τσόπελας), Παπασάββας, Καρακιανίτης(72’ Βαμβακούσης), Κορέτα, Βαλαβανόπουλος(84’ Μαναργιώτης).