Connect with us

slideshow

Φωστήρας – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

Published

on

Περήφανος αποχαιρέτησε το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΑΠΟ Φωστήρ, καθώς ηττήθηκε και στον επαναληπτικό αγώνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή τη φορά με 3-2. Την παράσταση στο συγκεκριμένο ματς ωστόσο δεν έκλεψαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά ο διαιτητής, Παπαδόπουλος (ΣΔ Μακεδονίας), ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις στο α’ μέρος εκνεύρισε την κερκίδα των γηπεδούχων με τις. σχολαστικές του αποφάσεις. Πέρα από τον Μακεδόνα ρέφερι αρνητικός παράγοντας αποτέλεσε ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καλλιθέας ειδικότερα από τη στιγμή που η βροχόπτωση δυνάμωσε.

Ονειρικό ξεκίνημα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους τυπικά γηπεδούχους, αφού ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 5′ στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Μπούμπας εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Τσώνη αλλά και την αδράνεια των Ηπειρωτών και με κοντινή προβολή έγραψε το 1-0. Η χαρά των «κιτρινόμαυρων» δεν κράτησε για πολύ, καθώς το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου απάντησε άμεσα. Λίγο αργότερα, ο Ντε Βιτσέντι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Γιάγκος με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, βάζοντας «ταφόπλακα» στα όνειρα του Φωστήρα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο 32′ ο Δωροβίνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά όμως ο Φεγκρούς, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Ταμπάση που αποχώρησε τραυματίας, έδιωξε σε κόρνερ. Το σουτ του Νικλητσιώτη στο 35′ δεν βρήκε στόχο. Στο 38′ o Βίλα με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Μπότου δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 40′ οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και τρίτο τέρμα, όμως ο Μπότος είπε «όχι» σε σουτ του Βίλα, απομακρύνοντας σε κόρνερ. Στο 42′ ο Φωστήρας απείλησε, όταν ο Στάμος επιχείρησε από δεξιά τη σέντρα-σουτ, ωστόσο κανένας παίκτης δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Στο 58′ οι Γιαννιώτες πέτυχαν και τρίτο γκολ, καθώς ο Βίλα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παραρά και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 3-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΣ. Το μόνο που κατάφερε ο Φωστήρας ήταν να μειώσει σε 3-2 με το Βλάχο στο 89′.

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Τσαγκαράκης, Μπούμπας (68′ Μπούμπας), Δωροβίνης, Βαβάτσικος (50′ Βλάχος), Στάμος, Κάμπας (52′ Κετσετζόγλου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης (20′ λ.τρ. Φεγκρούς), Λίλα (67′ Αυγενικός), Κεϊτά, Μπέριος, Τζιμόπουλος, Ρουμπουλάκου,Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βιτσέντι (75′ Οικονόμου), Ντάσιος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply