Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωστήρας: Συνεχίζει ο Σίμωσης με ηγετικό ρόλο

Published

on

Με γοργούς ρυθμούς αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος ξεκινάει ο σχεδιασμός στον Φωστήρα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος, Διονύσης Πανταζής, και οι υπόλοιποι συνεργάτες του έχουν σηκώσει μανίκια, βρισκόμενοι καθημερινά στο γήπεδο του Ταύρου ούτως ώστε να τρέξουν τον προγραμματισμό, και η ομάδα να μη θυμίζει σε καμία περίπτωση, σωματείο που θα αγωνιστεί σε τοπικό πρωτάθλημα.

Επαγγελματισμός, οργάνωση και φερεγγυότητα είναι οι τρεις λέξεις που… ξεστομίζονται ιεραρχικά από τους “κιτρινόμαυρους” με την πρώτη μεγάλη κίνηση από τους παίκτες που απάρτιζαν το περσινό έμψυχο δυναμικό να αποτελεί γεγονός.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Θύμιου Γεωργούλη θα εξακολουθεί να αγωνίζεται ο Γιάννης Σίμωσης.

Ο έμπειρος στράικερ με το βαρύ βιογραφικό δεδομένου ότι σε Κέρκυρα και Πανιώνιο είχε κερδίσει τις εντυπώσεις τα προηγούμενα χρόνια, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ιστορικής, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει το μεγάλο ηγέτη στην προσπάθεια του “Φονέα” για μεγάλη του επιστροφή.

Ο Γεννημένος στις 13 Μαρτίου του 1991 έχοντας τις απαιτούμενες παραστάσεις, παρότι, είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις, πείσθηκε να παραμείνει στο σύλλογο του Ταύρου, αφού, η φερεγγυότητα της διοίκησης ήταν κάτι που τον κέρδισε αλλά και η συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπο του.

Έχοντας ξεκινήσει από το τσικό του Πανιωνίου, ο Σίμωσης θα σταθεί αρωγός στη νέα προσπάθεια, έχοντας αγωνιστεί ακόμη σε Πανθηρακικό, Μπουρχάουζεν, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιάλυσο, Παναργειακό, Ταμυναϊκό και Αιολικό.