Connect with us

slideshow

Φωστήρας: Φιλική ήττα από Ατρόμητο Πειραιά! (φωτο)

Published

on

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα του Ταύρου το απόγευμα της Τετάρτης από τον Ατρόμητο Πειραιά στην δεύτερη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο ‘’Σπύρος Γιαλαμπίδης’’. Ο Κώστας Ψυρόπουλος είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα προκειμένου να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα. Το σκορ άνοιξε το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιούπουλου στο 10’ με τον Γαβαλά. Οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ έφερε το ματς στα ίσια στο 71’ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Παντελής, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε 5’ πριν την ολοκλήρωσης της συνάντησης ο Κυραννός. Θα πρέπει να τονιστεί πως το αποτέλεσμα έχει ελάχιστη σημασία, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συναντήσεις γίνονται για να παρατηρηθούν οι αδυναμίες του συλλόγου, ούτως ώστε το τεχνικό επιτελείο να προβεί στις απαραίτητες διαρθρωτικές κινήσεις. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που τόνισε ο Κώστας Ψυρόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα υπογραμμίζοντας: « Σε τέτοιους είδους παιχνίδια σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να παρατηρούμε τα λάθη και να τα διορθώνουμε».

 

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Καλδελής (46’Μπότος), Κόπελας (46’Τσούκης, Τασουλής (46’ Παντελής), Τσατσαρής (46’ Βαβάτσικος), Παραράς (46’ Πεταυράκης), Μπούμπας (46’ Μπερνιδάκης), Μπιλίτσης (46’ Μπούκουρης), Δωροβίνης, Στάμος (70’ Πλέσσας), Κούτρος (46’ Καλέργης), Κάμπας (46’ Κούρτης (81’ Ζαχαρόπουλος)).

 

Ατρόμητος Πειραιά (Σταύρος Ηλιούπολος): Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Νταλάκος, Πέρρος, Λοϊζίδης, Δανάσης, Μανουλίδης, Μυλωνάς.

 

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Πνευματικός, Κεσανίδης, Σταθουλόπουλος, Νάστος, Πολυχρονίδης, Λιαγκόζης, Κυραννός, Νικολής, Γκίκας, Αγγέλου, Ράπτης, Αγουρσαλίδης, Θανασίας, Τομάζος και Σελερίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply