Connect with us

5ος Όμιλος

Φωστήρας: “Αντί για διαιτητής, διεύθυνε το ματς ένας χειρούργος”

Published

on

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Φωστήρας κατακεραυνώνει τον διαιτητή Ζαμπαλα (ΣΔ Ηπείρου) για τη συμπεριφορά που επέδειξε στο χθεσινό ματς με την Καλλιθέα, θεωρώντας τη στάση του προκλητική.

Το δελτίο τύπου

“Ελπίζαμε ότι μετά από ένα χρόνο, το ποδόσφαιρο στις εθνικές κατηγορίες θα είχε βελτιωθεί ωστόσο η ΕΠΟ αρέσκεται στο να βλέπει διαιτησίες που πηγαίνουν το άθλημα 100 χρόνια πίσω.

Αναρωτιόμαστε η επιτροπή διαιτησίας τι σκέφτονταν όταν αποφάσισε να ορίσει τον “κύριο” Ζαμπαλα από το σύνδεσμο Ηπείρου στο ντέρμπι του 5ου ομίλου με την Καλλιθέα.

Οι αποφάσεις του μια κωμωδία. Δηλαδή εάν ξέραμε ότι εκτός από το υπέρογκο εξοδολόγιο θα είχαμε ” την τιμή” να δούμε στον Ταύρο και έναν κανονικό “χειρούργο”, θα είχαμε λάβει τα μέτρα μας.

Μόνο που στην προκειμένη, το χειρουργείο έγινε χωρίς αναισθητικό. Πρώτη φορά στα χρονικά στο ποδόσφαιρο αμυντικός αποκρούει τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής που βρίσκεται στα 10 μέτρα υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα.

Ίσως η όραση του κ. Ζαμπαλα δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Στο χθεσινό ματς έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, όμως σαν ομάδα να είστε σίγουρα ότι θα επιστρέψουμε και αυτές οι συγκυρίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και το ποδοσφαιρικό μας τμήμα που με ένα από τα πιο μικρά μπάτζετ και με μικρό μέσο όρο ηλικίας τα πηγαίνει εξαιρετικά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”.

Υ.Γ.2 Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος