Connect with us

stoplekto

Φωτεινό το 2012 στα Μέγαρα

Αλλαγή σκηνηκού με Δρίτσα στο τιμόνι

Published

on

Για την ακρίβεια και προς πλήρη επιβεβαίωση των αποκλειστικών ο επιχειρηματίας Βασίλης Δρίτσας, πρόεδρος της εταιρίας D.T.S. που ασχολείται με φωτοβολταϊκά συστήματα θα είναι ο χορηγός της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ. Η εταιρία λοιπόν λέγεται Digital Tracking Systems και δραστηριοποιείται στα φωτοβολταϊκά συστήματα

Ο Δημήτρης Τραγκουμανίδης έχει δώσει τα χέρια με τον επιχειρηματία Βασίλη Δρίτσα(φωτό) που δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Την θέση του τεχνικού διευθυντή θα πάρει ο Παναγιώτης Τουφεξής, ενώ ο Θοδωρής Αντωνάκος θα συνεχίσει σαν τεχνικός διευθυντής.

Ο κ. Δρίτσας, μάλιστα, θα είναι παρών την Τετάρτη στο γήπεδο του Βύζαντα, μαζί με τον κ. Τραγκουμανίδη, για να παρακολουθήσει το ματς με τον Πλατανιά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Μιχάλη Γρηγορίου(φωτό) είναι επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή στην ομάδα των Μεγάρων θα υπάρξει συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθεί ο νεαρός τεχνικός για το πλάνο που έχει καταρτιστεί και να πειστεί να πει το “ναι”. Παράλληλα, οι φήμες περί ενδιαφέροντος για μεταγραφικούς στόχους έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, με τους Τάσο Θάνο (ελεύθερος) και Χάρη Σιλιγαρδάκη (ανήκει στη Βέροια) να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Ο τερματοφύλακας Μητρογιάννης συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του για άλλους 6 μήνες, ενώ αναμένεται και η απάντηση του Γεωργακόπουλου σε παρόμοια πρόταση που του έχει καατατεθεί.

Οι Σιλιγαρδάκης-Θάνος στο στόχαστρο

O Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης(φωτό) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα του Άρη, παίζοντας στην Α’ Εθνική, το 2001, ενώ προηγουμένως έπαιζε στην ομάδα του Παπάγου. Επόμενος σταθμός της καριέρας του, την επόμενη χρονιά, ήταν η Μαρκό, με την οποία πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις. Το 2003, μετά από ένα μικρό πέρασμα από τον Εθνικό, ξαναγύρισε στον Άρη, δίχως όμως να έχει συμμετοχές, ενώ την επόμενη μετακόμισε στο Αιγάλεω. Το 2006 ήταν μία σημαντική σεζόν στην καριέρα του, καθώς πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ Λάρνακας και το κυπριακό πρωτάθλημα. Ούτε εκεί όμως κατάφερε να «πιάσει» και δοκίμασε την τύχη του στη Νέα Σαλαμίνα και τον Διγενή Μόρφου. Στη χώρα μας επέστρεψε το 2008, έκανε τρεις γεμάτες σεζόν με τον Εθνικό και το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στη Βέροια.

***

Ο Τάσος Θάνος(φωτό) γεννήθηκε στον Ωρωπό και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες τις ΑΕΚ. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Προοδευτική, Εργοτέλη, Κέρκυρα και Πιερικό, ενώ το 2010 φόρεσε τη φανέλα της Ηλιούπολης. Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στον Πιερικό έπειτα από έναν χρόνο.

Ρεπορτάζ: ΑΝ.ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply