Connect with us

5ος Όμιλος

Φωτιές ο Ιωνικός

Published

on

Ο Ιωνικός συνέχισε το σερί θετικών αποτελεσμάτων    επικρατώντας με  5-0  της ΑΕ Νεάπολης  στο παιχνίδι της  17ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη ήταν επιβλητική από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε κανένα περιθώριο τους Λασιθιώτες.

Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πλάκας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά,   όντας σε ρόλο φορ μέσα στην περιοχή.

Οι Νικαιώτες συνέχιζαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες ,αλλά στο 21, ο Κουιρουκίδης  ήταν αυτός που έκανε το 2-0, ύστερα απο την κάθετη του Μουστάκη.

12 λεπτά αργότερα έγινε και το 3-0  από τον Καλλέργη που πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και βρήκε δίχτυα, ενώ το τέταρτο γκολ  ήρθε και πάλι από τον Καλλέργη που εκμεταλλεύτηκε την άριστη  ασίστ του Μουστάκη σκοράροντας με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο,  ο ρυθμός συνέχιζε να είναι γρήγορος   με τον Ιωνικό να χάνει ευκαιρίες και να σκοράρει ένα ακόμα γκολ με πέναλτι που κέρδισε ο Καρέλης στο 66  από τράβηγμα του Κωνσταντίνου και τον Ατματσίδη να σκοράρει.. Με τον Ιωνικό να έχει δοκάρι με τον Καρέλη στο 90 ,ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βασιλόπουλου..

Ιωνικός:  Mακρυωνίτης-Πατσατζόγλου(46 Τσιριγωτης)-Δημακάκος-Μουστάκης-Μανωλάς-Πλάκας-Μακρίδης(58 Θέος)-Καρέλης-Καλλέργης(54 Σάμιος) -Κατσικογιάννης-Κουιρουκίδης(46 Ατματσίδης)

Νεάπολη: Σταυριανουδάκης-Νάνος(46 ‘Φαγγάκης)-Χριστάκης-Ζανταλης-Βλαχάκης-Νοκάι(46 Ραντέα)-Τσακάνι-Κωνσταντίνου-Βολωνάκης-Πεταυράκης(72 Μπιτζανάκης)-ΧΗLLAJ(61 Λάτσι)