Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωτιές πετούσε η Αγία Παρασκευή

Published

on

Με πρωταγωνιστή τον 17χρονο Κωνσταντίνο Μυλωνά, η Αγία Παρασκευή συνέτριψε εντός έδρας με 4-0 τον Χαραυγιακό. Η Σάντα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη από νωρίς αφού μόλις στο 5′ ο Καρβούνης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ. Από εκεί και έπειτα πήρε τη σκυτάλη ο νεαρός Μυλωνάς, ο οποίος στο 20′ αξιοποίησε τη σέντρα ξανά του Κωνσταντίνου και με πλασέ έγραψε το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ στο 70′ ολοκλήρωσε την ομαδική και προσωπική του παράσταση με σουτ στη γωνία έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Πασά. Έτσι, οι μελανόλευκοι που έχασαν πολλές ευκαιρίες έφτασαν τους 45 πόντους ενώ οι απογοητευτικοί σήμερα ”νερατζούρι” παρέμειναν στους 35 και στρέφουν τη προσοχή τους μόνο στο Κύπελλο.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Καλογερόπουλος, Κυριακόπουλος.

Αγ.Παρασκευή (Τ.Δημητρίου): Δράμπαλης, Τζίτζης, Κωνσταντίνου Ν., Καραπιπέρης (79′ Κωνσταντίνου Ι.), Σκόνδρας, Τσώνης, Μυλωνάς, Λάσκαρης, Κράσι (76′ Νταουτάι), Πασάς, Καρβούνης (72′ Ξηντάρας).

Χαραυγιακός (Π.Καπώνης): Δωριάδης, Γουσούλης, Τουγουντζόγλου, Ράμμος, Μπιρμπίλης (15′ λ.τρ. Ντότσικας), Κατσούλας, Ντακόβ, Στασινόπουλος (46′ Κουλουρίδης), Ζήσης, Μπίτιλης (60′ Γκίκα), Κατσαμπάνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply