Connect with us

stoplekto

Φόβος για επεισόδια..Διέκοψε ο διαιτητής Παντελής

Άνω κάτω ..στο Ανω Νεάπολη- Αστέρας Κερατσινίου

Published

on

Διεκόπη στο ημίχρονο ο αγώνας της Άνω Νεάπολης με τον Αστέρα Κερατσινίου και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούντο με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Νικολακάκος με φάουλ στο 26′ .

Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου( 45′) ο διαιτητής Παντελής απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Αμανατίδη που διαμαρτυρόμενος σε απόφαση του, του είπε:« Τι μπ.είστε ρε σεις». Οι Κερατσινιώτες διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή που τηλεφώνησε για να έλθει αστυνομική δύναμη. Στο γήπεδο έφτασε ένα περιπολικό με τρεις αστυνομικούς , αλλά ο Παντελής αφού μίλησε μαζί τους καθώς και τηλεφωνικά με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Νίκαιας , δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε για την σωματική του ακεραιότητα , ώστε να συνεχίσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να το διακόψει , δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει αρκετά αφού ακολουθούσε κι άλλος αγώνας..

Στο 40′ είχε αποβληθεί από τον πάγκο της Άνω Νεάπολης για διαμαρτυρία ο παράγοντας Ξενοφών Κουμπουρλής .

«Υπαίτιος για τη διακοπή του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο , είναι ο διαιτητής» μας δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτης Ιωακείμ .

Για τη συνέχεια του αγώνα θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΠ.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Ανυφαντάκης , Γεωργόπουλος, Σαραφόπουλος, Χορμόβας, Νεοφώτιστος, Καρατσιώρης Κ. Κόστα, Γραμματόπουλος, Χαντζής Ε., Μωραΐτης ( 45′ λ.Τρ Χρυσανθακόπουλος) Γρίμπιλας

ΑΣΤΕΡΑΣ Κ.:Λόης, Βουμβουλάκης, Γαϊτανάρος( 26′ Κανελλάτος) Κουμουνδούρος, Τσέγκας, Σωτήραλης, Αμανατίδης Γούτης Γραμμάτος Νικολακάκος, Αγριανίτης .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply