Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φώναξε «παρούσα» η Άμιλλα επικρατώντας των Πετραλώνων

Published

on

Εντυπωσιακή νίκη 3-1 για την Άμιλλα στην Χρυσούπολη απέναντι στα Πετράλωνα. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και δίκαια πήρε το τρίποντο που την διατηρεί σε τροχιά ανόδου. Στην βαθμολογία, οι ‘κυανέρυθροι’ έπιασαν στην δεύτερη θέση το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη αριθμώντας, πλέον, 50 πόντους και τον Παπάγο να έχει 54 στην κορυφή με παιχνίδι λιγότερο.

Νωρίς, νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 14′ ο Κακαράκης (φώτο) άνοιξε με κεφαλιά τον χορό των γκολ έπειτα από σέντρα του Λάλα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως στο 28′ η κεφαλιά του Μουρίκη πέρασε λίγο άουτ. Σουτ του Θανασάη μπλόκαρε ο Συρίγος στο 43′, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεαρός πορτιέρο δεν μπόρεσε να απεσωβήσει το εξαιρετικό σουτ του Λάλα, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα για το 2-0.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν νέο σοκ, καθώς ο Θανασάη αξιοποίησε την κάθετη μπαλιά του Τσάτσα και με κοντινό πλασέ υπέγραψε το 3-0 στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους. Ξάφνου, ο ρυθμός έπεσε και τα συχνά φάουλ λόγω των αρκετών μαρκαρισμάτων ήταν μια σημαντική αιτία για αυτό. Στο 69′ ο Στουραΐτης μπλόκαρε το φάουλ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 71′ ο Πατέλης ανάγκασε σε εξαιρετική επέμβαση τον Συρίγο. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια μείωσης του σκορ, ο Παπαδάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 86′ και στο 87′ οι ‘κυανέρυθροι’ τα κατάφεραν. Ο Μουρίκης σούταρε δυνατά και ο Στουραΐτης απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Μαρτέκας βρήκε από κοντά τον στόχο για το τελικό 3-1. Τέλος, σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ στις καθυστερήσεις είχαν οι γηπεδούχοι με τους Τσάτσα και Μέμη να αστοχούν.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Αργυρός Π., Γιαννουγλίδης Ε.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Στουραΐτης, Κακαράκης, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Σκεπετάρης, Πατέλης, Μπάιρας (61′ Τζωρτζάτος), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη, Λάλα (46′ Μέμη).

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος, Κοντής, Αγγελακόπουλος (77′ Παπαγιώργη), Γεωργακόπουλος, Παπαδάκης, Λάππας, Σταύρου (75′ Μάρος), Δήμου (46′ Παπαδόπουλος), Μαρτέκας, Κυφωνίδης, Μουρίκης.